Në majë

Avana

 
4.89 / 3341 Rishikimet e blerësve
3341Shqyrtime
5 Yje:
  
(3053)
4 Yje:
  
(198)
3 Yje:
  
(86)
2 Yje:
  
(2)
1 yll:
  
(2)
Shihni të gjitha 3341 shqyrtimet
 
Avana
Dozimi: 100 mg
Përbërës aktiv: Avanafil
Prodhuesi: Centurion Remedies
Gjatësia e projektit: 6 orë
Si të merret: 30-60 minuta para seksit


Nëse ju përjetoni disfunksion erektil, Avana mund të jetë një zgjidhje e përshtatshme për ju. Ky artikull do të përshkruajë përfitimet e kësaj ilaçi, çmimin e tij dhe se si ta blini atë.

 

Avana 200mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Avana 200mg 12 pilula L12730 L12124 Shtoni në shportë
Avana 200mg 20 pilula L20325 L19357 Shtoni në shportë
Avana 200mg 30 + 2 pilula L31771 L30258 Shtoni në shportë
Avana 200mg 60 + 4 pilula L63000 L60000 Shtoni në shportë
Avana 200mg 90 + 6 pilula L93278 L88836 Shtoni në shportë
Avana 200mg 120 + 8 pilula L123016 L117159 Shtoni në shportë
Avana 200mg 180 + 8 pilula L178476 L169977 Shtoni në shportë
Avana 200mg 270 + 10 pilula L261948 L249474 Shtoni në shportë
Avana 200mg 360 + 20 pilula L350341 L333658 Shtoni në shportë

Avana 100mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Avana 100mg 12 pilula L9544 L9090 Shtoni në shportë
Avana 100mg 20 pilula L14248 L13569 Shtoni në shportë
Avana 100mg 30 + 2 pilula L21209 L20198 Shtoni në shportë
Avana 100mg 60 + 4 pilula L39277 L37407 Shtoni në shportë
Avana 100mg 90 + 6 pilula L57325 L54596 Shtoni në shportë
Avana 100mg 120 + 8 pilula L75030 L71457 Shtoni në shportë
Avana 100mg 180 + 8 pilula L107605 L102480 Shtoni në shportë
Avana 100mg 270 + 10 pilula L155804 L148385 Shtoni në shportë
Avana 100mg 360 + 20 pilula L207063 L197203 Shtoni në shportë

Avana 50mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Avana 50mg 12 pilula L7340 L6990 Shtoni në shportë
Avana 50mg 20 pilula L9537 L9083 Shtoni në shportë
Avana 50mg 30 + 2 pilula L13256 L12624 Shtoni në shportë
Avana 50mg 60 + 4 pilula L22243 L21184 Shtoni në shportë
Avana 50mg 90 + 6 pilula L32372 L30830 Shtoni në shportë
Avana 50mg 120 + 8 pilula L42452 L40430 Shtoni në shportë
Avana 50mg 180 + 8 pilula L61488 L58560 Shtoni në shportë
Avana 50mg 270 + 10 pilula L90701 L86382 Shtoni në shportë
Avana 50mg 360 + 20 pilula L117869 L112256 Shtoni në shportë

Si Vepron Avana?

Disfunksioni erektil ka bërë që të jetë gjithnjë e më i përhapur për shkak të sëmundjeve të jetesës, të cilat mund të ndikojnë në njerëzit mentalisht dhe fizikisht. Si përgjigje, kërkuesit dhe mjekët kanë punuar pa ndalim për të zhvilluar një ndërthurje mjekësore që mund të ofrojë lehtësim më të shpejtë, më të lirë dhe më efektiv. Kjo çoi në zhvillimin e ilaçeve si Avana 200mg.

Avana, veçanërisht varianti 200mg, është recetuar gjerësisht nga mjekët në të gjithë botën për aftësinë e saj për të trajtuar me efektivitet disfunksionin erektil.

Përfitimet e Avana dhe pse duhet ta blini atë

Konsideroni blerjen e Avana nëse dëshironi të përjetoni përfitimet e mëposhtme:

Efekt i zgjatur: Veprimi i pilulës zgjat për 6-8 orë, duke ju lejuar të kryeni aktet seksuale të ndryshme dhe të shijoni intimitetin gjatë kësaj periudhe.

Veprim i shpejtë: Pavarësisht se është në dispozicion vetëm në formë pilule, një erekcion i fortë dhe i qëndrueshëm mund të ndodhë që nga 15-20 minuta pas marrjes së ilaçit në pasueshmërinë seksuale. Në raste të caktuara, efekti mund të zgjasë deri në 30 minuta për shkak të impotencës progresive.

Efekte anësore të vogla: Ndërsa disa njerëz, veçanërisht ata të ndjeshëm, mund të përjetojnë ndjesi të pakëndshme si dhimbje koke, dobësi apo skuqje të fytyrës, efektet anësore të tilla zakonisht zhduken shpejt.

Veprim të butë: Ilaci tolerohet mirë nga shumica e burrave, nuk pengon aktivitetin mendor ose fizik dhe nuk ka ndikim në sistemin nervor. Studime dhe shqyrtime të shumta të Avanafil konfirmojnë se, në shumë raste, përdorimi i tij nuk shkakton një përkeqësim të mirëqenies dhe agjenti eliminohet shpejt nga trupi.

Konsumimi i paketë alkooli është i mundur (deri në 3 pije). Nuk këshillohet të pini më shumë për të parandaluar një rritje ose ulje të presionit të gjakut.

Kur mund të marr Avana?

Avana konsiderohet si një nga medikamentet më të sigurta në formën e tabletave për trajtimin e disfunksionit erektil dhe mund të përdoret në doza të larta deri në 200mg për të shpejtuar erektilitetin dhe siguruar rezultate më të mëdha dhe më të shpejta në një mënyrë më intense.

Megjithatë, është e rëndësishme që doza dhe recetimi juaj të aprovohen nga një anëtar i certifikuar i bordit mjekësor para se të filloni me Avana. Doktori juaj duhet të recetojë dhe të përcaktojë dozën maksimale të lejuar të Avana në rastin tuaj.

Kapcsolódó termék

Kamagra Oral Jelly

Apcalis SX Oral Jelly

Kamagra Fizz

Kamagra Polo

Tadacip

Viagra Gjenere

Levitra Gjenere

Cobra 120mg