Në majë

Priligy Gjenere Dapoxetina

 
4.89 / 3343 Rishikimet e blerësve
3343Shqyrtime
5 Yje:
  
(3038)
4 Yje:
  
(270)
3 Yje:
  
(20)
2 Yje:
  
(10)
1 yll:
  
(5)
Shihni të gjitha 3343 shqyrtimet
 
Priligy Gjenere Dapoxetina
Dozimi: 60mg
Përbërës aktiv: Dapoxetine
Prodhuesi: Johnson & Johnson
Gjatësia e projektit: Efektive 1-3 orë pas gëlltitjes, por ndonjëherë mund të ruajë efektin e saj deri në 12 orë
Si të merret: 1-3 orë para seksit


Priligy, ose Dapoxetine, është një medikament i projektuar për trajtimin e ejakulimit të parakohshëm te meshkujt. Përmbajtja aktive e tij vepron në të njëjtën mënyrë si një antidepresant duke vepruar si një SSRI. Priligy ndikon në Sistemin Simpatik Nervoz, që dërgon mesazhe midis nervave duke përdorur serotoninën.

 

Priligy Gjenere Dapoxetina 60mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Priligy Gjenere Dapoxetina 60mg 10 pilula L4817 L4587 Shtoni në shportë
Priligy Gjenere Dapoxetina 60mg 20 + 4 pilula L7819 L7446 Shtoni në shportë
Priligy Gjenere Dapoxetina 60mg 30 + 6 pilula L10786 L10272 Shtoni në shportë
Priligy Gjenere Dapoxetina 60mg 60 + 8 pilula L18513 L17632 Shtoni në shportë
Priligy Gjenere Dapoxetina 60mg 90 + 10 pilula L26865 L25586 Shtoni në shportë
Priligy Gjenere Dapoxetina 60mg 120 + 10 pilula L34513 L32869 Shtoni në shportë
Priligy Gjenere Dapoxetina 60mg 180 + 10 pilula L50037 L47654 Shtoni në shportë

Marrja e Priligy mund të rrisë kontrollin e një personi gjatë marrëdhënies seksuale dhe të shtyjë kohën para ejakulimit. Raportet kanë treguar se ky medikament mund të çojë gjithashtu në rritjen e kënaqësisë fizike dhe mendore. Kjo ngritje në vetëbesim mund të ndihmojë në përmirësimin e marrëdhënieve që preken nga ejakulimi i parakohshëm. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se asnjë medikament nuk është pa efekte anësore.

Priligy mund të merret nga meshkujt në moshën mes 18 dhe 64 vjeç.

Priligy është i përshtatshëm për meshkujt në moshën nga 18 deri në 64 vjeç. Është një medikament që vepron shpejt dhe duhet të merret një deri në tre orë para aktivitetit seksual. Priligy vjen në formë tabletash dhe duhet të gëlltitet i plotë për shkak të shijes së tij të hidhur. Doza fillestare zakonisht është një tabletë 30 miligramë, e cila mund të rritet në 60 miligramë nëse nevojitet. Priligy zakonisht zgjat një deri në dy orë pas pranimit dhe mund të shkaktojë gjumësi.

Si vepron?

Priligy vepron duke bllokuar serotoninën, duke ndaluar nervat nga dërgimi i sinjaleve për ejakulim në trup. Doza e tij varion nga 30-60mg, me 3, 6, 9, ose 12 tableta në paketë. Nuk rekomandohet të merret Priligy çdo ditë dhe duhet të merret vetëm kur nevojitet, të paktën 2-3 orë para aktivitetit seksual. Priligy nuk konsiderohet një medikament që shkakton varësi.

Kapcsolódó termék

Cobra 120mg

Suhagra

Gjenere Pack de Prueba

Kamagra Polo

Kamagra Fizz

Cialis Gjenere

Kamagra

Tadacip