Në majë

Silagra

 
4.91 / 3525 Rishikimet e blerësve
3525Shqyrtime
5 Yje:
  
(3306)
4 Yje:
  
(146)
3 Yje:
  
(62)
2 Yje:
  
(9)
1 yll:
  
(2)
Shihni të gjitha 3525 shqyrtimet
 
Silagra
Dozimi: 100mg
Përbërës aktiv: Sildenafil
Prodhuesi: Cipla
Gjatësia e projektit: 4-6 orë
Si të merret: 30 minuta para seksit


Silagra 100mg është një ilaç i projektuar për të ndihmuar burrat të përmirësojnë performancën e tyre seksuale dhe për të kënaqur dëshirat intime të partnerëve të tyre. Ky ilaç është veçanërisht i synuar për të rikthyer forcën mashkullore, e cila është e nevojshme për një jetë seksuale të plotësueshme. Disfunksioni erektil mund të ketë jo vetëm pasoja fizike, por edhe psikologjike dhe sjellëse. Pacientët me këtë gjendje shpesh përjetojnë mungesë të vetëbesimit, e cila mund të çojë në depresion dhe ankth në kohë.

 

Silagra 100mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Silagra 100mg 12 pilula L3861 L3677 Shtoni në shportë
Silagra 100mg 20 pilula L5071 L4829 Shtoni në shportë
Silagra 100mg 30 + 2 pilula L6389 L6084 Shtoni në shportë
Silagra 100mg 60 + 4 pilula L10720 L10209 Shtoni në shportë
Silagra 100mg 90 + 6 pilula L14354 L13670 Shtoni në shportë
Silagra 100mg 120 + 8 pilula L16855 L16052 Shtoni në shportë
Silagra 100mg 180 + 8 pilula L22180 L21124 Shtoni në shportë
Silagra 100mg 270 + 10 pilula L30089 L28656 Shtoni në shportë
Silagra 100mg 360 + 20 pilula L37529 L35741 Shtoni në shportë

Prodhuesi i Silagra 100mg

Silagra 100mg trajton me sukses disfunksionin erektil, duke ndihmuar burrat të rikthejnë vetëbesimin e tyre të humbur dhe të shijojnë një eksperiencë seksuale të plotësuese. Për të plotësuar kërkesën e lartë për këtë ilaç, ai është prodhuar dhe distribuar në mbarë botën nga Cipla, një kompani farmaceutike e besueshme.

Si vepron Silagra 100mg?

Për të kuptuar si vepron Silagra 100mg, është e rëndësishme të dini shkaqet e disfunksionit erektil. Normalisht, kur një person është i ngacmuar seksualisht, penisit i arrijnë një shumëzim të madh të gjakut, duke e bërë atë të ngrihet. Megjithatë, në disfunksionin erektil, gjaku nuk mund të arrijë në penis gjatë stimulimit seksual për shkaqe të ndryshme, duke lënë personin të stimuluar por me një penis të butë.

Silagra 100mg rrit qarkullimin e gjakut nëpër trup, duke siguruar që asnjë pjesë e trupit të mos jetë e privuar nga rrjedhja e gjakut. Ky ilaç lejon që më shumë gjak të arrijë në penis gjatë stimulimit seksual, duke e bërë atë të ngrihet. Ilaçi gjithashtu kufizon funksionimin e PDE5 (fosfodiestaraze tip 5) për të mbajtur gjakun në penis dhe ta mbajë atë të ngrihet për një periudhë prej 5 deri në 6 orësh, duke ofruar kohë të mjaftueshme për kënaqësi seksuale.

Kapcsolódó termék

Apcalis SX Oral Jelly

Viagra Gjenere

Levitra Gjenere

Kamagra Oral Jelly

Kamagra Polo

Cobra 120mg

Cialis Gjenere

Gjenere Pack de Prueba