Në majë

Levitra Gjenere

 
Levitra Gjenere
Dozimi: 100mg
Përbërës aktiv: Vardenafil
Prodhuesi: Bayer
Gjatësia e projektit: deri në 4 orë
Si të merret: 15 minuta deri në 30 orë para seksit

Versione gjenerike të Levitras që përmbajnë përbërësin aktiv vardenafil janë bërë të disponueshme në treg që nga skadimi i mbrojtjes së patentës së Bayer Healthcare në nëntorin e vitit 2018. Këto produkte kopje përmbajnë të njëjtën përbërës aktiv dhe dozim si origjinali, me dallime kryesisht në substancat ndihmëse ose shoqëruese të përdorura. Megjithatë, dallimi kryesor midis dyjave ndodhet në çmim, me gjenerikët e Vardenafil qenë më shumë se 60% më të lirë. Në terma cilësie, nuk ka dallim midis ilaçeve gjenerike dhe origjinalit.

 

Levitra Gjenere 60mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Levitra Gjenere 60mg 10 pilula L4796 L4567 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 60mg 20 pilula L8222 L7831 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 60mg 30 + 2 pilula L11067 L10540 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 60mg 60 + 4 pilula L20110 L19153 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 60mg 90 + 6 pilula L29513 L28107 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 60mg 120 + 8 pilula L37655 L35862 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 60mg 180 + 10 pilula L50711 L48296 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 60mg 270 + 10 pilula L72263 L68821 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 60mg 360 + 10 pilula L91696 L87330 Shtoni në shportë

Levitra Gjenere 40mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Levitra Gjenere 40mg 10 pilula L4184 L3985 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 40mg 20 pilula L6833 L6507 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 40mg 30 + 2 pilula L9464 L9013 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 40mg 60 + 4 pilula L16421 L15639 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 40mg 90 + 6 pilula L23739 L22608 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 40mg 120 + 8 pilula L30580 L29123 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 40mg 180 + 10 pilula L40965 L39014 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 40mg 270 + 10 pilula L56826 L54119 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 40mg 360 + 10 pilula L71298 L67903 Shtoni në shportë

Levitra Gjenere 20mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Levitra Gjenere 20mg 10 pilula L3185 L3033 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 20mg 20 pilula L5323 L5069 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 20mg 30 + 4 pilula L7139 L6799 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 20mg 60 + 6 pilula L13260 L12629 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 20mg 90 + 8 pilula L18283 L17412 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 20mg 120 + 10 pilula L22669 L21590 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 20mg 180 + 10 pilula L29642 L28230 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 20mg 270 + 10 pilula L38059 L36247 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 20mg 360 + 10 pilula L46364 L44156 Shtoni në shportë

Levitra Gjenere 10mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Levitra Gjenere 10mg 10 pilula L2926 L2786 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 10mg 20 pilula L4707 L4482 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 10mg 30 + 4 pilula L6310 L6009 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 10mg 60 + 6 pilula L11426 L10882 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 10mg 90 + 8 pilula L15229 L14504 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 10mg 120 + 10 pilula L18061 L17202 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 10mg 180 + 10 pilula L24954 L23765 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 10mg 270 + 10 pilula L34192 L32564 Shtoni në shportë
Levitra Gjenere 10mg 360 + 10 pilula L41256 L39291 Shtoni në shportë

Pra, si ndryshojnë gjenerikët e Vardenafil nga origjinali?

Në Bashkimin Evropian, ekzistojnë udhëzime të rrepta për prodhimin e gjenerikëve në terma cilësie dhe paqëndrueshmërie. Para se të miratohen gjenerikët e Vardenafil në Gjermani, ata nënëgjohen vëzhgimeve të kujdesshme nga Instituti Federal për Droga dhe Pajisje Mjekësore (BfArM) për të siguruar që siguria dhe mënyra e veprimit të tyre janë identike me origjinalin. Ndryshimet mund të ndodhin vetëm në substancat ndihmëse, si ruajtësit, ngjyruesit, aromat ose substancat e formimit, me një devijim maksimal prej 25% të lejuar për produktin gjenerik. Me gjenerikët e miratuar, efekti dhe cilësia supozohen të jenë identike, megjithëse tolerueshmëria mund të ndryshojë pak në varësi të përdorimit të llojeve të ndryshme të shtojcave, të cilat mund të ndryshojnë nga personi në person.

Prodhuesi

Aktualisht, disa gjenerikë të Vardenafil janë të shpërndarë në Serbi nga prodhues të ndryshëm, duke përfshirë Vardegin nga TAD Pharma GmbH, Vardenafil Zentiva nga Zentiva Pharma GmbH, Vardenafil Neurax nga neuraxpharm Arzneimittel GmbH dhe Vardenaristo nga Aristo Pharma GmbH.

Arsyetimi për mbrojtjen e patentave në mjekime është që të lejojë kompanitë farmaceutike të kthejnë kostot e larta të shpenzuara gjatë zhvillimit të një ilaçi. Kjo përfshin kostot e zhvillimit, si dhe shpenzimet për studime dhe kërkime. Mbrojtja e patentave siguron të drejta ekskluzive për shitjen e ilaçit për një periudhë të caktuar. Ilacet me patentë duhet gjithashtu të plotësojnë kërkesa të rrepta, kryesisht për të mbrojtur konsumatorin. Një ilaç gjenik i përshtatshëm mund të kërkohet dhe të prodhohet para se patenti i origjinalit të skadojë, por mund të shitet vetëm pasi patenti ka skaduar. Prandaj, ilaçet gjenike zakonisht bëhen të disponueshme menjëherë pasi një patentë ka skaduar.

Levitra gjenike është më e lirë

Levitra gjenike është më e lirë se origjinali sepse kostot e zhvillimit dhe dokumentimi i tyre janë shpenzuar tashmë për origjinalin. Si rezultat, kostot e zhvillimit për një version gjenik janë shumë më të ulëta, duke e bërë të mundur ofertën e kopjeve të ilaçeve në çmime shumë më të ulëta, deri në 68% më të ulëta. Si rezultat, një kompani farmaceutike që më parë shiti ilaçin origjinal tani mund të ofrojë edhe një version gjenik. Pfizer, për shembull, ka lansuar së fundmi Viagra Connect, një nga ilaçet gjenike të Viagra që korrespondojnë me Viagra origjinalin 50 mg. Viagra Connect është në dispozicion të lirë në Angli dhe Poloni, megjithatë në të gjitha vendet e tjera të BE-së kërkohet recetë mjeku.

Kapcsolódó termék

Apcalis SX Oral Jelly

Viagra Gjenere

Cobra 120mg

Kamagra Fizz

Cialis Gjenere

Suhagra

Gjenere Pack de Prueba

Tadacip