Në majë

Tadalis Sx

 
4.84 / 2459 Rishikimet e blerësve
2459Shqyrtime
5 Yje:
  
(2113)
4 Yje:
  
(307)
3 Yje:
  
(35)
2 Yje:
  
(2)
1 yll:
  
(2)
Shihni të gjitha 2459 shqyrtimet
 
Tadalis Sx
Dozimi: 20 mg
Përbërës aktiv: Tadalafil
Prodhuesi: Ajanta Pharma
Gjatësia e projektit: 24 deri në 36 orë
Si të merret: 30 minuta para seksit


Tadalis SX është një ilaç i tretshëm shpejt me formulim të përmirësuar. Përbërësi aktiv i ilaçit është Tadalafil. Ilaçi është shumë më i lirë dhe shkakton më pak efekte anësore, veçanërisht ato më serioze.

 

Tadalis Sx 20mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Tadalis Sx 20mg 12 pilula L4204 L4004 Shtoni në shportë
Tadalis Sx 20mg 20 pilula L6087 L5797 Shtoni në shportë
Tadalis Sx 20mg 30 + 2 pilula L7135 L6795 Shtoni në shportë
Tadalis Sx 20mg 60 + 4 pilula L12708 L12104 Shtoni në shportë
Tadalis Sx 20mg 90 + 6 pilula L17210 L16391 Shtoni në shportë
Tadalis Sx 20mg 120 + 8 pilula L20932 L19934 Shtoni në shportë
Tadalis Sx 20mg 180 + 8 pilula L27950 L26619 Shtoni në shportë
Tadalis Sx 20mg 270 + 10 pilula L37292 L35516 Shtoni në shportë
Tadalis Sx 20mg 360 + 20 pilula L48825 L46500 Shtoni në shportë

Tadalis SX u krijua për burrat që kanë nevojë për një ilaç me veprim të shpejtë për të përmirësuar aktivitetin e tyre seksual dhe për të trajtuar mosfunksionimin erektil. Ilaçi është një frenues i fosfodiesterazës së tipit 5. Lehtëson relaksimin e enëve të gjakut duke lehtësuar rrjedhjen e gjakut në penis.

Dozimi dhe udhëzimet

Tadalis SX janë të destinuara për t'u përtypur. Kjo shpërndan substancat aktive dhe ato fillojnë të veprojnë në gjak. Ato përthithen nën gjuhë. Brenda 15 minutash, ilaçi fillon të veprojë dhe efekti zgjat nga 24 deri në 36 orë. Doza fillestare prej 10 mg merret para marrëdhënies seksuale. Doza mund të rritet në 20 mg nëse nuk vërehen efekte anësore.

Masa paraprake

Ilaçi nuk është i destinuar për gratë ose fëmijët. Merrni ilaçin duke ndjekur dozën e tij dhe formën e përshkruar. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Tadalis SX nuk mund të rekomandohet për pacientët që janë informuar për kontakt seksual për shkak të problemeve të zemrës. Mos merrni asnjë medikament tjetër për trajtimin e disfunksionit erektil, përveç nëse udhëzohet ndryshe nga mjeku juaj. Shmangni ngrënien e ushqimeve me yndyrë të lartë dhe pirjen e alkoolit, pasi ato mund të zvogëlojnë efektivitetin e Tadalis SX. Informoni mjekun tuaj nëse keni anemi hemocitare , mieloma, leuçemi ose ndonjë deformim të penisit, probleme të rënda të veshkave ose mëlçisë. Shmangni konsumimin e lëngut të grejpfrutit dhe alkoolit nëse merrni Tadalis SX.

Kundërindikimet

Tadalis SX nuk merret nga njerëzit që marrin nitrate në të njëjtën kohë, pasi kjo mund ta bëjë uljen e presionit të gjakut të paparashikueshme dhe kërcënuese për jetën.

Efektet anësore të mundshme

Efektet anësore të Tadalis SX janë marramendje, dhimbje koke, çrregullime gastrike, dhimbje shpine dhe spazma kalimtare muskulore. Dhimbjet e shpinës dhe muskujt zakonisht nuk zgjasin më shumë se 48 orë. Nëse këto efekte vazhdojnë dhe përkeqësohen ose janë shqetësuese, njoftoni menjëherë mjekun tuaj. Nëse keni një ereksion të dhimbshëm që zgjat më shumë se 4 orë, ndaloni përdorimin e ilaçit dhe kërkoni kujdes të menjëhershëm mjekësor; përndryshe, ekziston rreziku për të shkaktuar dëme të pakthyeshme në penis.

Kapcsolódó termék

Suhagra

Apcalis SX Oral Jelly

Tadacip

Kamagra

Cialis Gjenere

Viagra Gjenere

Kamagra Polo

Gjenere Pack de Prueba