Në majë

Cialis Black

 
4.87 / 3046 Rishikimet e blerësve
3046Shqyrtime
5 Yje:
  
(2744)
4 Yje:
  
(220)
3 Yje:
  
(69)
2 Yje:
  
(10)
1 yll:
  
(3)
Shihni të gjitha 3046 shqyrtimet
 
Cialis Black
Dozimi: 80mg
Përbërës aktiv: Tadalafil
Prodhuesi: Centurion Laboratories
Gjatësia e projektit: 36 deri në 72 orë
Si të merret: 15-20 minuta para seksit


Prestacioni seksual është një problem i rëndësishëm për shumë meshkuj, dhe një çështje e zakonshme është disfunksioni i erës ose impotenca, që prek individë të të gjitha moshave.

 

Cialis Black 80mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Cialis Black 80mg 10 pilula L4376 L4168 Shtoni në shportë
Cialis Black 80mg 20 pilula L7264 L6919 Shtoni në shportë
Cialis Black 80mg 30 + 2 pilula L9012 L8583 Shtoni në shportë
Cialis Black 80mg 60 + 4 pilula L15269 L14542 Shtoni në shportë
Cialis Black 80mg 90 + 6 pilula L21024 L20022 Shtoni në shportë
Cialis Black 80mg 120 + 8 pilula L26777 L25502 Shtoni në shportë
Cialis Black 80mg 180 + 10 pilula L36068 L34351 Shtoni në shportë
Cialis Black 80mg 270 + 10 pilula L50858 L48436 Shtoni në shportë
Cialis Black 80mg 360 + 20 pilula L64703 L61621 Shtoni në shportë

Për fat të mirë, një zgjidhje është në dispozicion, dhe me produktin gjenéric Cialis Black, mund të riktheheni libido-n dhe fuqinë seksuale pothuajse menjëherë. Ky produkt mund të blihet në internet në Spanjë pa recetë mjekësore, duke e bërë atë një nga mënyrat më të përshtatshme dhe më të thjeshta për të blerë Cialis Black gjenéric, me një çmim shumë të arsyeshëm dhe ekonomik.

ÇKA ËSHTË CIALIS BLACK GJENÉRIC?

Pra, çka është saktësisht Cialis Black gjenéric? Është i përbërë nga tadalafil, që relakson muskujt në enët e gjakut dhe rrit rrjedhjen e gjakut në zona të caktuara të trupit. Si rezultat, Cialis Black gjenéric është efektiv në procesin e ereksionit mashkullor.

Përdoret për trajtimin e disfunksionit erektil (impotencës) dhe simptomave të hipertrofisë beninje të prostatës (prostatës së zgjeruar) dhe është në dispozicion në formë tabletash. Çmimi njësitës i këtij produkti është rreth € 2, shumë më i lirë se sa të blihet nga çdo tjetër dyqan pa recetë mjekësore.

SI TA MERRNI DHE SI FUNKSIONON CIALIS BLACK GJENÉRIC PA RECETË MJEKËSORE?

Kur merrni Cialis Black gjenéric pa recetë mjekësore, këshillohet që ta merrni një herë në ditë. Është e rëndësishme të ndiqni të gjitha udhëzimet në etiketën e insertit të paketës dhe të mos merrni këtë medikament në doza më të mëdha ose më të vogla ose për më gjatë se sa e këshilluar.

Për disfunksionin erektil, këshillohet të merrni Cialis Black Generic menjëherë para aktivitetit seksual, por jo më shumë se një herë në ditë. Duhet ta merrni pilulin në tërësi dhe menjëherë do të vëreni një rritje në forcën dhe vitalitetin e penisit, duke rezultuar në një erekcion natyral dhe të fortë. Kjo ndodh për shkak të aftësisë së saj për të stimuluar qarkullimin e gjakut në zona të caktuara të trupit.

Efektet e saj zgjasin për rreth 3 deri në 4 orë, duke siguruar besueshmërinë e nevojshme për të kryer aktivitete seksuale.

Kapcsolódó termék

Gjenere Pack de Prueba

Tadacip

Kamagra

Kamagra Polo

Suhagra

Cialis Gjenere

Levitra Gjenere

Kamagra Oral Jelly