Në majë

Super P Force

 
4.93 / 3773 Rishikimet e blerësve
3773Shqyrtime
5 Yje:
  
(3626)
4 Yje:
  
(45)
3 Yje:
  
(96)
2 Yje:
  
(2)
1 yll:
  
(4)
Shihni të gjitha 3773 shqyrtimet
 
Super P Force
Dozimi: 160mg
Përbërës aktiv: 100mg Sildenafil Citrate and 60 mg Dapoxetine
Prodhuesi: Sunrise Remedies
Gjatësia e projektit: Deri në 36 orë
Si të merret: 15 minuta para gjashtë


Super P-Force 100 përmban Sildenafil Citrate 100 mg dhe Dapoxetine 100 mg si përbërës aktivë. Kjo është një formulë e re hiperaktive, agjent i fuqisë me famë botërore , i implementuar në një ilaç të quajtur Extra Super P-Force®, i cili tani mund të eliminojë përgjithmonë problemin e disfunksionit erektil.

 

Super P Force 160mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Super P Force 160mg 4 pilula L3818 L3636 Shtoni në shportë
Super P Force 160mg 8 pilula L6305 L6004 Shtoni në shportë
Super P Force 160mg 12 pilula L9197 L8759 Shtoni në shportë
Super P Force 160mg 20 + 4 pilula L14139 L13466 Shtoni në shportë
Super P Force 160mg 32 + 4 pilula L19949 L18999 Shtoni në shportë
Super P Force 160mg 60 + 4 pilula L31194 L29708 Shtoni në shportë
Super P Force 160mg 92 + 6 pilula L43575 L41500 Shtoni në shportë
Super P Force 160mg 152 + 8 pilula L66364 L63203 Shtoni në shportë

Mos e merrni këtë ilaç me asnjë nga sa vijon:

 • cisapride
 • nitrat metskopolamin
 • nitratet si amyl nitriti, izosorbidi dinatrat , izosorbid mononitrat , nitroglicerinë, nitroglicerinë
 • nitroprusid
 • produkte të tjera sildenafil ( Revatio )

Ky ilaç gjithashtu mund të ndërveprojë me sa vijon:

 • barna të caktuara për presionin e lartë të gjakut
 • barna të caktuara për trajtimin e infeksionit HIV ose AIDS
 • disa ilaçe të përdorura për infeksione mykotike ose të majave, të tilla si flukonazoli, itrakonazoli , ketokonazoli dhe vorikonazoli
 • cimetidine
 • eritromicina
 • rifampinë

Kjo listë mund të mos përshkruajë të gjitha ndërveprimet e mundshme. Jepni ofruesve tuaj të kujdesit shëndetësor një listë të të gjitha ilaçeve, barërave, barnave pa recetë ose suplementeve dietike që përdorni. Gjithashtu tregoni atyre nëse pini duhan, pini alkool ose përdorni droga të paligjshme. Disa artikuj mund të ndërveprojnë me ilaçin tuaj.

Aktualisht, nuk ka ndërveprime të njohura të barnave të lidhura me dapoxetinën . Janë kryer studime farmakokinetike për të përcaktuar nëse dapoxetina ka ndonjë ndërveprim me tadalafil dhe sildenafil; si dhe etanolit. Të dy studimet nuk treguan asnjë ndërveprim domethënës kur u administrua kombinimi. Për shkak të mungesës së informacionit, ësht8ë shumë herët për të analizuar ndërveprime të tjera të mundshme të drogës.

Kapcsolódó termék

Kamagra Oral Jelly

Cialis Gjenere

Cobra 120mg

Kamagra Polo

Viagra Gjenere

Kamagra Fizz

Levitra Gjenere

Tadacip